Nie wiem jak Wy,ale ja uważam ,że osoby które mają konta bez zdjęć nie powinny wchodzić na fotkę tv ! PONIEWAŻ przeważnie są to fikcyjne konta i osoby wchodzące na transmisję często są wulgarne i piszą rzeczy nie na miejscu ! CZAS to ogarnąć
lista tematów
[Kamerki] osoby bez zdjęć na fotka.tv strona 2 z 2
Sabu92: Liczyłaś złotko ile zajmuje wgranie 1dnego zdjęcia na profilek :) ? Nie? To ci powiem mniej wiecej 1s , więc twój pomysł jest conajmniej kiepski :)
Ona ma racje. Wiekszosc (nie wszystkie) sa kontami zalozonymi tylko po to zeby obrazac ublizac itp.
Policz sobie ile zajmuje zalozenie nowego konta ;) bo o to jej chodzilo. a co do wgrania fot...wierz mi ze sa sposoby na to zeby sprawdzic czy foto jest autentyczne.
jak dla mnie to i tak jest walka z wiatrakami ale moderatorzy takich cwaniaczków eliminuje w miarę szybko wiadomo nie możemy być wszędzie :)
szkoda że nie dla wszystkich to takie oczywiste że nie jesteśmy robotami działającymi 24/7..
a co do samego tematu.. czy zdjęcia są na profilu czy nie, fotka tv powinna być dla nowych kont niedostępna przez 7 dni... bo co mi z tego ze ja gościa zbanuję na koncie "xxx" jak mi za 2 minuty wejdzie z "yyy" -.-