LEGALNYnarkotyk
LEGALNYnarkotyk
  19 września 2011 (pierwszy post)

Nie wiem jak Wy,ale ja uważam ,że osoby które mają konta bez zdjęć nie powinny wchodzić na fotkę tv ! PONIEWAŻ przeważnie są to fikcyjne konta i osoby wchodzące na transmisję często są wulgarne i piszą rzeczy nie na miejscu ! CZAS to ogarnąć

Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 102
hejt
  19 września 2011

dlaczego niby? a może ktoś nie ma ochoty wstawiać zdjęć, bo wchodzi tutaj raz na jakiś czas?
dystansu trochę.

Inność drażni jednakowość.
RafoX
RafoX
  19 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: osoby wchodzące na transmisję często są wulgarne i piszą rzeczy nie na miejscu

takie osoby są oczywiście blokowane jeśli łamią regulamin
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  20 września 2011

Heh - to tak jakby chcieć zatkać tyłki wszystkim brązowym psom - bo brązowe częściej srają na chodniku (wiem przykład z oparów absurdu).
Otóż samemu również należy zadbać o jakość tego co się dzieje podczas transmisji.

Z jednej strony ludzie chcą wolności, a gdy mod zaingeruje to jest larum - z drugiej, róbcie i blokujcie za nich.

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

WrednaDiablica
WrednaDiablica
  20 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem jak Wy,ale ja uważam ,że osoby które mają konta bez zdjęć nie powinny wchodzić na fotkę tv ! PONIEWAŻ przeważnie są to fikcyjne konta i osoby wchodzące na transmisję często są wulgarne i piszą rzeczy nie na miejscu ! CZAS to ogarnąć

jesli robisz transmisje to masz wybor , mozesz zablokowac . Co do wulgaryzmow to czesciej osoby ze zdjeciami wyzywaja itp ;))
woland
  20 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jesli robisz transmisje to masz wybor , mozesz zablokowac .

Dla niektórych liczy się ilość a nie jakość, więc blokowanie oznacza tzw. mniejszą oglądalność - lol. Powiem słowami klasyka - oczywista oczywistość - o jakiej wspomniałaś WrednaDiablico jest dla tych bystrzejszych, którzy wiedzą że można wyprosić bądź zablokować :P

ModTV

sdms
sdms
  20 września 2011

Zgadzam się z przedmówcami, ale...

Ale osobiście uważam, że osoby, które mają konto krócej niż 2 tygodnie nie powinny mieć wstępu na fotka.tv. Ostatnio jakoś tak więcej kolesi zaczęło nagrywać i szantażować dziewczyny. W tym momencie blokowanie takich kont mija się z celem skoro koleś po 2 minutach może mieć nowe konto i spokojnie dalej nagrywać...

WrednaDiablica
WrednaDiablica
  20 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zgadzam się z przedmówcami, ale... Ale osobiście uważam, że osoby, które mają konto krócej niż 2 tygodnie nie powinny mieć wstępu na fotka.tv. Ostatnio jakoś tak więcej kolesi zaczęło nagrywać i szantażować dziewczyny. W tym momencie blokowanie takich kont mija się z celem skoro koleś po 2 minutach może mieć nowe konto i spokojnie dalej nagrywać...

powinno byc jak na czacie ... ze nowi nie moga pisac .. na tv nie powinni zakladac swojego pokoju , wtedy gdy ktos dostanie bana nie ma zazwyczaj tyle kont zeby wchodzic , ostatnio byl koles co co chwile robil konto , wchodzil po czym wyzywal nas znaczy sie moderatorow .
LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  20 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ostatnio byl koles co co chwile robil konto , wchodzil po czym wyzywal nas znaczy sie moderatorow .

Tak jak Ognisty :) Tylko on nic się nie odzywa milczek :lol:
tekken
tekken
  20 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: są to fikcyjne konta i osoby wchodzące na transmisję często są wulgarne

Sama jesteś fikcyjna. Usuniesz mi konto bo nie mam fotek. Może nie chcę by jakieś niedowartościowane laski głosowały na moim profilu. Bardzo dużo jest profili bez fotek z tego powodu. Więc nie mierz wszystkich jedną miarą.
tekken
tekken
  20 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: może mieć nowe konto i spokojnie dalej nagrywać...

Te filmiki jeszcze powinien zanieść rodzicom,by zobaczyli co ich dzieci robią w necie. Widziałem już zboków, którzy sobie trzepią, pijane laski, striptiz małolatów i takie tam. Skoro takie osoby występują tu przed kamerkami, to mogą także na YouTube. Przynajmniej będą mieli większą oglądalność. Może trafią, że filmik zobaczy ich ojciec lub matka. Aż współczuję tym rodzicom.
Damjan
Damjan
  20 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to czesciej osoby ze zdjeciami wyzywaja itp ;))

No to mało widzisz:)
WrednaDiablica
WrednaDiablica
  20 września 2011
Damjan
Damjan: WrednaDiablica: to czesciej osoby ze zdjeciami wyzywaja itp ;)) No to mało widzisz:)

bardzo duzo widze ;)
woland
  20 września 2011

A ja wciąż nie rozumiem o co zadyma. Ja wyrzucam z audycji u siebie ludzi bez zdjęć i z fejkowymi zdjęciami - taką mam zasadę - lubię wiedzieć z kim rozmawiam. A gdy ktoś zachowuje się, że tak to ujmę, niegrzecznie - klikam zgłoś naruszenie, a następnie ban. I życie staje się prostsze...
Idiotów nie ma dużo na świecie - ale są jakoś tak sprytnie porozstawiani, że trafisz na jakiegoś, niezależnie od tego, czy będzie to fotka, czy ulica.

ModTV

MichaU
MichaU
  21 września 2011

a ja mam takie zdanie, skoro na czacie jest blokada dla nowych kont ( a przynajmniej byla) to wg mnie konto zalozone do 7 dni nie powinno miec wjazdu, czy z fotami czy bez ;]

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.