Nie wiem o co chodzi, wczoraj jeszcze normalnie Fotka.tv działała dziś nie mogę włączyć swojego kanału. Ciągle pisze szukanie aktywnej kamery i trwa zakładanie pokoju.Kamerka się świeci co znaczy,że działa,ciasteczka wyczyściłem korzystam z "ff". Normalnie jakiś koszmar od 30 minut już mam taki problem. Co na to poradzić?
[Kamerki] trwa zakłądanie pokoju strona 2 z 2
Ja tak mam od jakiś dwóch tygodni, a wcześniej wszystko ładnie działalo na fotka.tv, na skype kamerka też działa bez zarzutów. Również ciasteczka wyczyszone wrrrr....
znów to samo no to już przechodzi ludzkie pojęcie. Po co nam nowe opcje jak i tak połowa z nas z nich nie będzie korzystać?
mam to samo. wczoraj bylo, dzisiaj rano ok, teraz znowu lipa. moze ktos cos tam zrifreshowac, przeklikac to magicznie? :P
W dzień mi działa normalnie fotka tv a wieczorami mi pisze że trwa zakładanie pokoju co to może być.
albo " trwa zakładanie pokoju " albo " łączenie z serwerem " ;) nie ma to jak ulepszenia na fotce :D
wczoraj normalnie wchodziłam ze swojego konta na Fotka.tv a dziś cały czas wyświetla mi się "trwa zakładanie pokoju..." . kamerka działa bez zarzutów, ciasteczka wyczyszczone. koleżanka z mojego komputera na swoim profilu wchodzi normalnie i wszystko jej działa. może ktoś to naprawić ?!
Komu nie dziala prosze pisac bezposrednio na kontakt
http://www.fotka.pl/pomoc
tam otrzymacie szybciej odpowiedzi
Mam ochotę na żelki