Tintro
Tintro
  4 września 2011 (pierwszy post)

Mam problem , gdy nadaje transmisje nikt mnie nie slyszy,mam windowsa xp na skype ,gg i innych komunikatorach wszyscy mnie dobrze slysza i nie wiem co jest grane ,moze ktos mial podobny problem i mogl by mi ktos pomoc ? bede bardzo
wdzieczny

andrzej
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
andrzej
  5 września 2011

Kliknij prawym myszy na obraz wideo i sprawdz w ustawieniach czy masz wlaczony mikrofon.

MichaU
MichaU
  5 września 2011
andrzej
andrzej: Kliknij prawym myszy na obraz wideo i sprawdz w ustawieniach czy masz wlaczony mikrofon.

prawy myszki na podglad video na swojej transmisji wybierz ustawienia, po czym wyskoczy ci takie okienko. klikasz w miniaturke mikrofonu i wybierasz aktywny mikrofon. tak jak na obrazku widac

Tintro
Tintro
  6 września 2011

dzieki ale neistety dalej nie slychac,problem wystepuje tylko na Fotka.tv nikt mnie nie slyszy a na innym komunikatorach nie ma problemu

MichaU
MichaU
  7 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dzieki ale neistety dalej nie slychac,problem wystepuje tylko na Fotka.tv nikt mnie nie slyszy a na innym komunikatorach nie ma problemu

znajomy mial ostatnio to samo. kilka dni pozniej zaczelo dzialac.
MTF
Reputacja: 22 | BluzgometrTM: 7
MTF
  7 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dzieki ale neistety dalej nie slychac,problem wystepuje tylko na Fotka.tv nikt mnie nie slyszy a na innym komunikatorach nie ma problemu

ale czy ty nie widzisz różnicy między stroną www a komunikatorem?
komuniaktor to aplikacja na twoim kompie, strona jest w necie..

Zainstaluj najnowszego FireFoxa oraz najnowszego Flasha.
Smat
Smat
  7 września 2011

Fiilp widze ale napisalem to zeby uniknac odpowiedzi zwiazanych z ustawieniami mikrofonu , chodiz mi o to ze mikrofon jest sprawny i dziala bez zarzutu wszedzie przy nagrywaniu i nadawaniu glosu. Tylko na fotce nie i chce wiedziec dlaczego,Michau, mam nadzieje ze problem sam sie rozwiaze.Fiilip ok obadam najnowszego firefoxa i flesha.
dzieki panowie_

Smat
Smat
  7 września 2011
Smat
Smat:

Smat
Smat: Fiilp widze ale napisalem to zeby uniknac odpowiedzi zwiazanych z ustawieniami mikrofonu , chodiz mi o to ze mikrofon jest sprawny i dziala bez zarzutu wszedzie przy nagrywaniu i nadawaniu glosu. Tylko na fotce nie i chce wiedziec dlaczego,Michau, mam nadzieje ze problem sam sie rozwiaze.Fiilip ok obadam najnowszego firefoxa i flesha. dzieki panowie_
dodam zepisalem tego psota nie od siebie zeby uniknac niepotrzebnych problemow:)
MTF
MTF
  7 września 2011
Smat
Smat:

dobra dobra mów jak tam działa?
Tintro
Tintro
  8 września 2011

dalej to samo,nic nie slychac:(

MTF
MTF
  8 września 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

głupie pytanie, może wyciszyłeś mikrofon na fotce? :woot:
Tintro
Tintro
  8 września 2011

:) nie no czy ja wygladam na .....?;p

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.