Mam problem , gdy nadaje transmisje nikt mnie nie slyszy,mam windowsa xp na skype ,gg i innych komunikatorach wszyscy mnie dobrze slysza i nie wiem co jest grane ,moze ktos mial podobny problem i mogl by mi ktos pomoc ? bede bardzo
wdzieczny
lista tematów
[Kamerki] Brak dzwieku przy transmisji windows xp
dzieki ale neistety dalej nie slychac,problem wystepuje tylko na Fotka.tv nikt mnie nie slyszy a na innym komunikatorach nie ma problemu
Konto usunięte: dzieki ale neistety dalej nie slychac,problem wystepuje tylko na Fotka.tv nikt mnie nie slyszy a na innym komunikatorach nie ma problemu
ale czy ty nie widzisz różnicy między stroną www a komunikatorem?
komuniaktor to aplikacja na twoim kompie, strona jest w necie..
Zainstaluj najnowszego FireFoxa oraz najnowszego Flasha.
Fiilp widze ale napisalem to zeby uniknac odpowiedzi zwiazanych z ustawieniami mikrofonu , chodiz mi o to ze mikrofon jest sprawny i dziala bez zarzutu wszedzie przy nagrywaniu i nadawaniu glosu. Tylko na fotce nie i chce wiedziec dlaczego,Michau, mam nadzieje ze problem sam sie rozwiaze.Fiilip ok obadam najnowszego firefoxa i flesha.
dzieki panowie_
Smat: Fiilp widze ale napisalem to zeby uniknac odpowiedzi zwiazanych z ustawieniami mikrofonu , chodiz mi o to ze mikrofon jest sprawny i dziala bez zarzutu wszedzie przy nagrywaniu i nadawaniu glosu. Tylko na fotce nie i chce wiedziec dlaczego,Michau, mam nadzieje ze problem sam sie rozwiaze.Fiilip ok obadam najnowszego firefoxa i flesha.
dzieki panowie_