beatrix84
beatrix84
  22 sierpnia 2011 (pierwszy post)

Witam, mam takie pytanie:czy ktoś mógł mnie jakoś zablokować na fotka tv? Wygląda na to,że dostałam tak zwanego bana...........TYLKO ZA CO? Myślałam,że ten portal jest dobrze kontrolowany i nie blokuje się ludzi bez powodu.......pomijając to - to można się gdzieś dowiedzieć za co i od kogo jeśli już ktoś mnie nim obdarował?Naprawdę irytuje mnie to........dlaczego dopuszcza się do takich sytuacji? Ile to może potrwać?Czy nie powinnam dostać jakiejś informacji ze mnie blokują itp?

MichaU
MichaU
  22 sierpnia 2011

nie masz bana :wtf:

beatrix84
beatrix84
  22 sierpnia 2011

więc o co chodzi? skoro nie mam bana......to czemu nie ma mnie na fotka tv jak się tam zaloguję? kamera jest włączona....... i nic...nie rozumiem, no ale dobre i to, bo już myślałam,że ktoś mnie zablokował bo nie chciałam z nim pisać........ dziwne dla mnie jest jeszcze to, że jak się zaloguję zawsze automatycznie pokazuje mi się 1 niezalogowany widz.....myślałam,że to jakiś admin ale chyba nie skoro nie mam tego bana...

beatrix84
beatrix84
  22 sierpnia 2011

a wgóle to dziękuję za odpowiedź :)

MichaU
MichaU
  22 sierpnia 2011

Sprawdzalem przed chwila i wychodzi mi na to ze bana nie ma ;] nie moge cie tez wywalic z transmisji...czyli prawdopodobnie znow jakas usterka ;]dzisiaj juz chyba nikt tego nie naprawi. zglos to rano do Teamu albo MG. Mozesz tez prosic jakiegos FP zeby ci odswiezyl konto. Dobranoc

beatrix84
beatrix84
  22 sierpnia 2011

dziękuję za odpowiedzi i radę.......tylko żebym ja jeszcze wiedziała co to jest MG , FP i jak to zrobić...może to śmieszne ale nie mam pojęcia..

marei
marei
  22 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko żebym ja jeszcze wiedziała co to jest MG , FP

MG - Moderatorzy Globalni, Kontakt: Jezus, ToTylkoJaSzaraQ, Zadziora
FP - Fotka Przyjaciele, Kontak: http://www.fotka.pl/przyjaciele
Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  22 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ile to może potrwać?Czy nie powinnam dostać jakiejś informacji ze mnie blokują itp?

Ban może być na godzinę, na dzień, tydzień i na miesiąc. Gdybyś miała bana, to pojawiło by Ci się to w powiadomieniach, jak nie masz to nie ban. A na fotce.tv ostatnimi czasy się trochę sypie i pewnie jakiś błąd, lub nie wyłączyłaś podglądu kamerki na kompie ;>
beatrix84
beatrix84
  22 sierpnia 2011

dzięki za odpowiedzi

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  22 sierpnia 2011

sprawdz teraz :) bana nie mialas :)

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

beatrix84
beatrix84
  22 sierpnia 2011

jednak warto tu zaglądać.....jakaś złota rączka mi pomogła :)......dzięki wszystkim za pomoc :))

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  22 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jakaś złota rączka mi pomogła :)......dzięki wszystkim za pomoc :))

;) zamykam

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.