Witam, mam takie pytanie:czy ktoś mógł mnie jakoś zablokować na fotka tv? Wygląda na to,że dostałam tak zwanego bana...........TYLKO ZA CO? Myślałam,że ten portal jest dobrze kontrolowany i nie blokuje się ludzi bez powodu.......pomijając to - to można się gdzieś dowiedzieć za co i od kogo jeśli już ktoś mnie nim obdarował?Naprawdę irytuje mnie to........dlaczego dopuszcza się do takich sytuacji? Ile to może potrwać?Czy nie powinnam dostać jakiejś informacji ze mnie blokują itp?
[Kamerki] zablokowana na fotka tv?????
więc o co chodzi? skoro nie mam bana......to czemu nie ma mnie na fotka tv jak się tam zaloguję? kamera jest włączona....... i nic...nie rozumiem, no ale dobre i to, bo już myślałam,że ktoś mnie zablokował bo nie chciałam z nim pisać........ dziwne dla mnie jest jeszcze to, że jak się zaloguję zawsze automatycznie pokazuje mi się 1 niezalogowany widz.....myślałam,że to jakiś admin ale chyba nie skoro nie mam tego bana...
Sprawdzalem przed chwila i wychodzi mi na to ze bana nie ma ;] nie moge cie tez wywalic z transmisji...czyli prawdopodobnie znow jakas usterka ;]dzisiaj juz chyba nikt tego nie naprawi. zglos to rano do Teamu albo MG. Mozesz tez prosic jakiegos FP zeby ci odswiezyl konto. Dobranoc
dziękuję za odpowiedzi i radę.......tylko żebym ja jeszcze wiedziała co to jest MG , FP i jak to zrobić...może to śmieszne ale nie mam pojęcia..
MG - Moderatorzy Globalni, Kontakt: Jezus, ToTylkoJaSzaraQ, Zadziora
FP - Fotka Przyjaciele, Kontak: http://www.fotka.pl/przyjaciele
Ban może być na godzinę, na dzień, tydzień i na miesiąc. Gdybyś miała bana, to pojawiło by Ci się to w powiadomieniach, jak nie masz to nie ban. A na fotce.tv ostatnimi czasy się trochę sypie i pewnie jakiś błąd, lub nie wyłączyłaś podglądu kamerki na kompie ;>
sprawdz teraz :) bana nie mialas :)
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."