dingfotka96
dingfotka96
  21 sierpnia 2011 (pierwszy post)

Witam, przy wielokrotnej próbie połączenia do swojego pokoju wyskakuje mi taki komunikat:

Error: #1006
Próbujesz zalogować się 2 razy do tego samego pokoju.

Co muszę zrobić aby go uniknąć?
Proszę o odpowiedź

LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  21 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Próbujesz zalogować się 2 razy do tego samego pokoju.

Jak nadajesz transmisję to masz swój panel. Taki komunikat pokazuje się wtedy kiedy wchodzisz dodatkowo na swój własny pokój przez stronę główną fotka.tv
dingfotka96
dingfotka96
  21 sierpnia 2011

tak tylko że ja wylogowuje się i próbuje wejść ponownie na Fotka.tv a mimo tego ten komunikat nadal jest

LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  21 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tak tylko że ja wylogowuje się i próbuje wejść ponownie na Fotka.tv a mimo tego ten komunikat nadal jest

Wychodzi na to że występuje problem z Twoim wylogowywaniem stąd też ten komunikat. Poproś któregoś z FP o odświeżenie konta może to pomoże.
binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  21 sierpnia 2011

sprawdz teraz

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

MichaU
MichaU
  22 sierpnia 2011
binoleq
binoleq: sprawdz teraz

godzine po zalozeniu tematu widzialem ze nadawal, pytalem czy wsio ok :D ale chyba sie mnie bal bo nie odezwal sie co i jak :D
Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  22 sierpnia 2011

Mi się pokazuje taki komunikat jak mi router rozłączy i wtedy muszę czekać po prostu by wejść do tego pokoju, lub dalej nadawać.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.