zwariowanaa14
zwariowanaa14
  9 sierpnia 2011 (pierwszy post)
cześć wszystkim.
Czy wie ktoś może dlaczego od dłuższego czasu na Fotka.tv nie chce odtworzyć mi się nic?
pisze tylko w czarnym tle coś takiego 'trwa łączenie z serwerem' a i tak się nie chce połączyć. Regulaminu nie naruszyłam więc nie wiem dlaczego tak jest;/
koleżanki na tym samym kompturze mogą normalnie wejść, a ja nie.
MichaU
MichaU
  9 sierpnia 2011

na tej samej przegladarce ?

RafoX
RafoX
  10 sierpnia 2011

koleżanka miała też ten problem ale już działa jej wszystko normalnie samo z siebie się naprawiło

zwariowanaa14
zwariowanaa14
  16 sierpnia 2011

no tak.;/
to jest u mnie już z pół roku i nic..;/
nadal to samo.

polomania
polomania
  24 sierpnia 2011

ja mam dokładnie to samo, muszę milion razy odświeżać stronę i czasami mi się uda. Jakby ktoś mógł pomóc byłbym wdzięczny. Coraz więcej osób ma z tym problem

MTF
Reputacja: 22 | BluzgometrTM: 7
MTF
  24 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Problem może wynikać z prędkości łącza internetowego... Ponadto problem występuje najczęściej na komputerach które łączą sie bezprzewodowo z internetem.

Proponuje wyłączyć wszystkie programy łączące się z internetem i spróbować wejść na fotka.tv, jeśli łączysz się bezprzewodowo podejdź jak najbliżej źródła sygnału.

Jeśli to też nie pomoże podaj więcej informacji na temat, przeglądarki www, prędkości neta i rodzaju i wersji systemu operacyjnego (windows ? )
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.