FrankyTwoimBogiem
FrankyTwoimBogiem
  2 sierpnia 2011 (pierwszy post)

Witam ,

To co sie dzisiaj stalo przeszlo wszelkie granice ,

Siedzialem u znajomego na pokoju i przeslalem mu link na YouTube zeby zobaczyl , i po chwili dostalem bana od moderatora "WrednaDiablica" , czy to nie jest przesada? Moze niedlugo bedzie banowac bo moderator ma taki kaprys?

Pozdrawiam ,

Franky

WrednaDiablica
WrednaDiablica
  2 sierpnia 2011

u znajomego? Ktorego prowokowales i sie nasmiewales z niego ... to byl pierwszy powod drugi byl za ten link^^ Poza tym takie sprawy nie tu sie zalatwia pisz skarge do Mg;)

alphardo
alphardo
  2 sierpnia 2011

racja ! chyba ktoś wyżej sra niż dupe ma

FrankyTwoimBogiem
FrankyTwoimBogiem
  2 sierpnia 2011

Ze znajomymi nie mozna robic zartow?

Mozesz mi wyjasnic dlaczego jak MODERATOR (!) wysyla link na YouTube albo inny user , to nawet nie ma kicka , a ty mi bana dajesz , czekam na odpowiedz jakiegos rzetelnego moda a nie WrednejDiablicy

ma12rysia
ma12rysia
  2 sierpnia 2011

Byłam widziałam czytałam BAN był nie słusznie dany... bo z tego co mi wiadomo za przesłanie linka nie daje się BANów. No ale obserwując wnikliwie ostatnie poczynania co niektórych MOD zastanawiam się KTO im powierzył taka funkcje i CZY czasem nie mijają się z powołaniem...gdzie się podziali Ci rzetelni i sprawiedliwy czyż młody narybek nie przynosi wstydu tym którzy pełnią ta funkcje dobrze??
pozdrawiam :D

Testovironek
Testovironek
  2 sierpnia 2011

Ja nie rozumiem , za takie coś bana dostać , bądźcie ludźmi ... moim zdaniem powinniście go odbanować .

WrednaDiablica
WrednaDiablica
  2 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Byłam widziałam czytałam BAN był nie słusznie dany... bo z tego co mi wiadomo za przesłanie linka nie daje się BANów

tak bardzo niesłusznie , Pisze to osoba ktora kompletnie nie zna regulaminu:)
Mandarino
Mandarino
  2 sierpnia 2011

Radze wam poczytać najpierw Regulamin a potem się wypowiadać i dyskutować czy słuszny czy też nie ... zreszta jak wyżej napisano skargi można do MG
pisać.
Co można to można nie powiem że nie ale chyba jest pewna granica nie prawdaż ?

MichaU
MichaU
  2 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czekam na odpowiedz jakiegos rzetelnego moda a nie WrednejDiablicy

tutaj jej nie dostaniesz bo to nie miejsce do zalatwiania takich spraw. pisz do moderatorow globalnych albo administratora tv.
Comet1589
Comet1589
  2 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Siedzialem u znajomego na pokoju i przeslalem mu link na YouTube zeby zobaczyl , i po chwili dostalem bana od moderatora "WrednaDiablica" , czy to nie jest przesada? Moze niedlugo bedzie banowac bo moderator ma taki kaprys?

Nie przejmuj się ja dostałem bana za minke ---> ;)))
ToksycznaJestem
ToksycznaJestem
  2 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam , To co sie dzisiaj stalo przeszlo wszelkie granice , Siedzialem u znajomego na pokoju i przeslalem mu link na YouTube zeby zobaczyl , i po chwili dostalem bana od moderatora "WrednaDiablica" , czy to nie jest przesada? Moze niedlugo bedzie banowac bo moderator ma taki kaprys?Pozdrawiam , Franky

po 1 już po focie na profilu widać ze regulaminu nie znasz
po2-skargi piszemy do któregoś z MG
po3-po co temat na forum ?

Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie się podziali Ci rzetelni i sprawiedliwy czyż młody narybek nie przynosi wstydu tym którzy pełnią ta funkcje dobrze?? pozdrawiam

a gdzie ci użytkownicy którzy nie robią dziury w całym:(

ciekawe co cie skłoniło do napisania 1 posta akurat w tym temacie :woot::mrgreen:
Belysella
Belysella
  2 sierpnia 2011

haha ja tez dostalam bana za to zemiala m 800 widzow i rozmawialam z nimi, pozdro

FOTKA TO SHIT

krzepek8899
krzepek8899
  2 sierpnia 2011

za linki Yt się nie banuje chyba że ktoś spamuje nimi ciagle to inna sprawa .

ToTylkoJaSzaraQ
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 190
ToTylkoJaSzaraQ
  2 sierpnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: FrankyTwoimBogiem

takie sprawy :> to zgłaszamy do któregoś z MG .
:crylol:Cała prawda:/
totylkojaszaraq@fotka.pl
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.