Witam ,
To co sie dzisiaj stalo przeszlo wszelkie granice ,
Siedzialem u znajomego na pokoju i przeslalem mu link na YouTube zeby zobaczyl , i po chwili dostalem bana od moderatora "WrednaDiablica" , czy to nie jest przesada? Moze niedlugo bedzie banowac bo moderator ma taki kaprys?
Pozdrawiam ,
Franky
[Kamerki] Ban za link YouTube? Wolne zarty !
u znajomego? Ktorego prowokowales i sie nasmiewales z niego ... to byl pierwszy powod drugi byl za ten link^^ Poza tym takie sprawy nie tu sie zalatwia pisz skarge do Mg;)
Ze znajomymi nie mozna robic zartow?
Mozesz mi wyjasnic dlaczego jak MODERATOR (!) wysyla link na YouTube albo inny user , to nawet nie ma kicka , a ty mi bana dajesz , czekam na odpowiedz jakiegos rzetelnego moda a nie WrednejDiablicy
Byłam widziałam czytałam BAN był nie słusznie dany... bo z tego co mi wiadomo za przesłanie linka nie daje się BANów. No ale obserwując wnikliwie ostatnie poczynania co niektórych MOD zastanawiam się KTO im powierzył taka funkcje i CZY czasem nie mijają się z powołaniem...gdzie się podziali Ci rzetelni i sprawiedliwy czyż młody narybek nie przynosi wstydu tym którzy pełnią ta funkcje dobrze??
pozdrawiam :D
Ja nie rozumiem , za takie coś bana dostać , bądźcie ludźmi ... moim zdaniem powinniście go odbanować .
Radze wam poczytać najpierw Regulamin a potem się wypowiadać i dyskutować czy słuszny czy też nie ... zreszta jak wyżej napisano skargi można do MG
pisać.
Co można to można nie powiem że nie ale chyba jest pewna granica nie prawdaż ?
po 1 już po focie na profilu widać ze regulaminu nie znasz
po2-skargi piszemy do któregoś z MG
po3-po co temat na forum ?
a gdzie ci użytkownicy którzy nie robią dziury w całym:(
ciekawe co cie skłoniło do napisania 1 posta akurat w tym temacie :mrgreen: