Witam mam dziwny problem nie wiem czy to tak tylko u mnie ustawie sobie miniaturke taka jak chce ale gdy gdzies wyjde czy cos nalbo kamerke tam gdzies na chwile na okno to przestawia sie automatycznie miniatura na te okno dziwne
[Kamerki] MINIATURA W KAm
postara sie ktos odpoiwiedziec dlaczego mi miniatura zmienia sie automatycznie jak nie ejstem w kam tylko gdzies wyjde?
Dzisiaj chyba każdy ma z tym problem...
pozostaje przeczekać..
Swoją drogą.... mnoży się tych problemów ostatnio
da sie zrobic ale trzeba najpierw sie zalogowac na Fotka.tv i dac utworz miniaturke i to pare razy,nastepnie odświeżyc strone i puscic wideo i wejsc w to utworz,jeslio nie bedzie to trzeba to powtorzyc z 3 razy kliknac utworz i normalnie pozniej napisac w pasku adresu www.fotka.tv i enter i powinno dzialac bo to jest spowodowane nowymi funckjami nawet juz dodali pasek z wiekiem od -do oznaczasz i pokazuje ludzi ale mysle ze juz nielug ten blad minie bo wczesniej bylo bezproblemowo nacisnelo sie na miniaturka dokladnie nie pamietam jakie byl stary wyglad ale juz mialo sie utworzona
a ja mysle ze to nie blad a celowe dzialanie.... tworzy ci miniature przy starcie transmisji...ja tam klikam raz na utworz i potem zostaje taka jaka chce