emplo
emplo
  24 lipca 2011 (pierwszy post)

Czy ktoś z twórców/administratorów fotki może logicznie wyjaśnić czemu służy narzucone przez moderatora ukrycie pokoju?
Rozumiem jeśli nadający będzie miał taką możliwość i z niej skorzysta - ok. Ale jeśli pokój jest na hasło to co moderatorowi do tego? Znam hasło a i tak nie wejdę, bo moderator sobie coś ubzdurał.

Tym bardziej, że niezawodność Fotka.tv jest delikatnie mówiąc dyskusyjna i często zdarza się zawieszenie obrazu. Po odświeżeniu nie da się już wejść bo pokój ukryty.

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  25 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Swoją droga twierdzenie, że administracja czegoś nie może w sprawach technicznych jest raczej mało wiarygodne. Sam jestem administratorem w firmie i wiem co można a czego nie. Zignorowanie żądania hasła dla wybranej grupy osób to kilka linijek w kodzie strony, więc to żaden problem.

no widzisz u Ciebie moze tak jest tu jest inaczej ...

Konto usunięte
Konto usunięte: Idąc dalej w punkcie 5 de facto jest zapisany zakaz interwencji moderacji na pokojach prywatnych (za wyjątkiem punktu 4 naturalnie). Punkt ten jest nagminnie łamany przez niektórych moderatorów. Raczej nie są zapraszani przez nadających a mimo to wciskają się z własnej inicjatywy i udzielają się w pokoju jak z fotelu króla. Dosyć żałosne zachowanie jak na osobę która teoretycznie powinna dawać przykład i pilnować przestrzegania REGULAMINU.

mod moze sobie siedziec w pokoju prywatnym ale nie moze ingerowac czyli np banowac ..dziwne zasady no ale coz ... :P

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

emplo
emplo
  25 lipca 2011
binoleq
binoleq: emplo:Swoją droga twierdzenie, że administracja czegoś nie może w sprawach technicznych jest raczej mało wiarygodne. Sam jestem administratorem w firmie i wiem co można a czego nie. Zignorowanie żądania hasła dla wybranej grupy osób to kilka linijek w kodzie strony, więc to żaden problem. no widzisz u Ciebie moze tak jest tu jest inaczej ...

Proszę mi tu nie wciskać co u mnie jest. Ja piszę co teoretycznie administracja może.
Zresztą twierdzenie, że moderator/admin nie może wejść jak jest hasło (i go nie zna) przeczy punktowi 4 netykiety. Jak miałby on być egzekwowany jeśli moderator nie mógłby wejść do pokoju?

binoleq
binoleq: mod moze sobie siedziec w pokoju prywatnym ale nie moze ingerowac czyli np banowac ..dziwne zasady no ale coz ... :P

Normalne zasady. Gdyby jeszcze były przestrzegane przez moderatorów to już byłoby wręcz cudownie. :)
binoleq
binoleq
  25 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja piszę co teoretycznie administracja może.

teoretycznie tak praktycznie nie dali nam takiej mozliwosci abysmy weszli do pokoju w ktorym nie bylismy a jest zalozone haslo ...

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak miałby on być egzekwowany jeśli moderator nie mógłby wejść do pokoju?

jezeli siedzimy na transmiji a dzieciak sie rozbiera wtedy mamy prawo np zbanowac takie dziecko jezeli siedzi osoba pelnoletnia to nie ;) dalem przyklad

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

emplo
emplo
  25 lipca 2011
binoleq
binoleq: jezeli siedzimy na transmiji a dzieciak sie rozbiera wtedy mamy prawo np zbanowac takie dziecko jezeli siedzi osoba pelnoletnia to nie ;) dalem przyklad

Eeee tam - nie brzmi wiarygodnie.

Co w przypadku gdy transmitowane są treści zakazane (np. zoofilia), a oglądający w pokoju zgłasza to moderatorowi. Moderator rozkłada ręce lub pisze PW do nadającego z prośbą o hasło? No bądźmy poważni. To absurd.

Zresztą zwrócę większą uwagę na aktywność moderatorów w pokojach zahasłowanych, żeby nie gdybać i nie rzucać ogólnikami.
emplo
emplo
  25 lipca 2011

Źle zacytowałem. Zamiast powyższego cytatu powinno być:

Konto usunięte
Konto usunięte: teoretycznie tak praktycznie nie dali nam takiej mozliwosci abysmy weszli do pokoju w ktorym nie bylismy a jest zalozone haslo ...
binoleq
binoleq
  25 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co w przypadku gdy transmitowane są treści zakazane (np. zoofilia), a oglądający w pokoju zgłasza to moderatorowi. Moderator rozkłada ręce lub pisze PW do nadającego z prośbą o hasło? No bądźmy poważni. To absurd.

no niestety nie ma opcji abysmy weszli i zareagowali :( chyba ze to sie zmieni

Konto usunięte
Konto usunięte: Eeee tam - nie brzmi wiarygodnie.

no coz ... :and:

Zadziora
Zadziora
  26 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co w przypadku gdy transmitowane są treści zakazane (np. zoofilia), a oglądający w pokoju zgłasza to moderatorowi. Moderator rozkłada ręce lub pisze PW do nadającego z prośbą o hasło? No bądźmy poważni. To absurd.

Ale tak jest. Jeżeli ktoś z tego pokoju nie poda nam hasła, albo screena z tego co dzieje się w pokoju, mamy związane ręce.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.