najda
najda
  21 czerwca 2011 (pierwszy post)

Mam prośbę do wszystkim użytkowników fotki. Moi drodzy uważajcie na to co pokazujecie, robicie i mówicie. Są tu na fotce pojeb..ne osoby, które nagrywają nas podczas naszych transmisji i wrzucają filmy, zdjęcia oraz screeny na serwisy typu youtube, wrzuta.pl itp.
Chcemy dobrze się bawić porozmawiać o wszystkim pożartować, ale znajdzie się jakiś debil któremu będzie się nudziło.

dezamet023
dezamet023
  22 czerwca 2011

Skrin to dobry pomysł. Można by było się pozbyć niewygodnych "userów" :mrgreen: Ale też odnośnie do mojego tematu: tu nie ma nadzoru.

najda
najda
  22 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a co znalazłaś swój filmik że o tym piszesz tutaj na forum !

Nie znalazłam i mam nadzieję że nie znajdę, ale chciałam uprzedzić innych.
Avithor
Avithor
  22 czerwca 2011

Jeśli ktoś znajduje się na YouTube, a nie chce by tak było, niech napisze do firmy YouTube z dowodem/dami, że to właśnie on. To nie działa tylko na stronie YouTube, ale i wszędzie w internecie i oczywiście w życiu realnym. Zalecam poczytać informacje o prawach autorskich.

OnaJestJakNarkotyk
OnaJestJakNarkotyk
  23 czerwca 2011

jeśli pokazuje ktoś cycki tutaj na fotka.tv, to co to za różnica czy jest i ona na youtube ;]

sdms
sdms
  26 czerwca 2011

lol. Na debilizm nie ma rady. Były dzisiaj takie dwie laseczki 15letnie, co się chwaliły stanikami i majtkami. Dostały bana, ale jakoś się stało, że dalej mogły nadawać. Poinformowałem, że są nagrywane itp. i zero reakcji tylko się umówiły na kolejny pokazik na 20 na innym koncie... Głupota ludzka nie zna granic

LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  26 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: lol. Na debilizm nie ma rady. Były dzisiaj takie dwie laseczki 15letnie, co się chwaliły stanikami i majtkami. Dostały bana, ale jakoś się stało, że dalej mogły nadawać. Poinformowałem, że są nagrywane itp. i zero reakcji tylko się umówiły na kolejny pokazik na 20 na innym koncie... Głupota ludzka nie zna granic

Screena, lub filmik i wysłać rodzicom na NK :)
sdms
sdms
  26 czerwca 2011
LeVentSolaire
LeVentSolaire: Screena, lub filmik i wysłać rodzicom na NK :)

no chyba jedyne rozwiązanie. Tylko jakoś mi się nie chce szukać 3 głupich 15latek z Grudziądza na NK ;)
MichaU
MichaU
  26 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale jak nie ma reakcji patrzę własnie kto z modów jest online i wysyłam im info.

wiec nie rob tego ;] to ze mod jest online to nie znaczy ze jest przy kompie.
Avithor
Avithor
  27 czerwca 2011

Napiszę tak - lepiej wysłać informacje, niż nie wysyłać. Najlepiej byłoby gdyby dodatkowo dodano do wiadomości screena popełnionego wykroczenia. Jest to dobra opcja szczególnie dla tych moderatorów, których nie ma przed komputerem w czasie takich wyczynach.

janatalija
janatalija
  1 lipca 2011

Wracam do tematu widzę, że filmów przybywa na youtube, a dzisiaj byłam świadkiem rozmowy jakiejś osoby nie wiem kto to dziewczyna czy chłopak odebrałam to jako szantaż iż pisał ten ktoś do gościa, że jak pokaże pisiola to wrzuci film na youtube, po chwili pisze ta osoba że wrzuciła już ten film. Pewnie żartował ten ktoś ale w wielu przypadkach z takich żartów rodzą się poważne rzeczy.

sdms
sdms
  1 lipca 2011

Gdzie jest pokazywanie tam są też i szantaże. Aż mi się przypomina werset z Biblii: "Nie ma bowiem nic ukrytego, co by nie miało być ujawnione, ani nic tajemnego, co by nie było poznane i na jaw nie wyszło." (Łk 8,17). Dziewczynki są głupie, bo myślą, że jak pokażą staniczek to będą bardziej popularne. W przypadku innych czatów z kamerkami też było pełno afer z samobójstwami, pokazywaniem i szantażami, a i tak dziewczynki pokazują i niczego się nie uczą. Być może ostrzeżenie przed włączeniem transmisji o możliwości nagrywania coś by pomogło, ale jak mówił Einstein - są dwie rzeczy bezgraniczne - wszechświat i ludzka głupota. I dodawał, że do wszechświata nie ma pewności ;)

benek1403
benek1403
  12 lipca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

To nic nowego. Poza tym jak ktoś robi sesje lub chleje przed kam, to ma za swoje. Zresztą co za różnica czy będą te osoby oglądać setki, czy tysiące osób, skoro robią z siebie pośmiewisko. Jednym zdaniem, nie pokazujesz, to nie ma cię na YouTube.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.