Mam prośbę do wszystkim użytkowników fotki. Moi drodzy uważajcie na to co pokazujecie, robicie i mówicie. Są tu na fotce pojeb..ne osoby, które nagrywają nas podczas naszych transmisji i wrzucają filmy, zdjęcia oraz screeny na serwisy typu youtube, wrzuta.pl itp.
Chcemy dobrze się bawić porozmawiać o wszystkim pożartować, ale znajdzie się jakiś debil któremu będzie się nudziło.
lista tematów
[Kamerki] Uważajcie na youtube strona 1 z 2
nic nowego kazdy o tym wie
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
Nie będą umieszczali jak nie będą mieli czego umieszczać.
Niesteosowne zachowanie użytkowników samo prowokuje i zachęca do umieszczanie takich rzeczy w sieci. Mszy nie pokażą ale biusty tak :)
Jeżeli ludzie pokazują coś czego nie powinni, to muszę mieć świadomość tego, że ktoś to wykorzysta. Nikt na to wpływu nie ma.
LeVentSolaire: Niesteosowne zachowanie użytkowników samo prowokuje i zachęca do umieszczanie takich rzeczy w sieci. Mszy nie pokażą ale biusty tak :)
Wszystko się zgadza. Dzisiaj ogądałam ostatnie filmiki jakie zostały wrzucone i jest na youtube filmik z chłopaczkiem co sobie wali. Kilka razy upominałam go oraz zgłaszałam go, ale nic sobie z tych ostrzeżeń nie robił. W każdym razie żadne zachowanie nie powinno być powodem do tego aby wrzucać gdziekolwiek takie filmy czy zdjęcia.
Konto usunięte: Wszystko się zgadza. Dzisiaj ogądałam ostatnie filmiki jakie zostały wrzucone i jest na youtube filmik z chłopaczkiem co sobie wali. Kilka razy upominałam go oraz zgłaszałam go, ale nic sobie z tych ostrzeżeń nie robił. W każdym razie żadne zachowanie nie powinno być powodem do tego aby wrzucać gdziekolwiek takie filmy czy zdjęcia.
jesli widzisz taka osobe co sobie "wali" screen i do moda na pewno zareaguje ;)
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."