najda
najda
  21 czerwca 2011 (pierwszy post)

Mam prośbę do wszystkim użytkowników fotki. Moi drodzy uważajcie na to co pokazujecie, robicie i mówicie. Są tu na fotce pojeb..ne osoby, które nagrywają nas podczas naszych transmisji i wrzucają filmy, zdjęcia oraz screeny na serwisy typu youtube, wrzuta.pl itp.
Chcemy dobrze się bawić porozmawiać o wszystkim pożartować, ale znajdzie się jakiś debil któremu będzie się nudziło.

Letal
Letal
  21 czerwca 2011

co Ty nie powiesz... ja o tym wiem od powstania fotki tv.

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  21 czerwca 2011

nic nowego :ziew: kazdy o tym wie

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

wisniowa91
wisniowa91
  21 czerwca 2011

też mi nowość -.-

LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  21 czerwca 2011

Nie będą umieszczali jak nie będą mieli czego umieszczać.
Niesteosowne zachowanie użytkowników samo prowokuje i zachęca do umieszczanie takich rzeczy w sieci. Mszy nie pokażą ale biusty tak :)

Zadziora
Zadziora
  21 czerwca 2011

Jeżeli ludzie pokazują coś czego nie powinni, to muszę mieć świadomość tego, że ktoś to wykorzysta. Nikt na to wpływu nie ma.

FejkiemJestem
FejkiemJestem
  21 czerwca 2011

a czy to cos złego ze ktos umiesci cycki na youtube ?

najda
najda
  21 czerwca 2011
LeVentSolaire
LeVentSolaire: Niesteosowne zachowanie użytkowników samo prowokuje i zachęca do umieszczanie takich rzeczy w sieci. Mszy nie pokażą ale biusty tak :)

Wszystko się zgadza. Dzisiaj ogądałam ostatnie filmiki jakie zostały wrzucone i jest na youtube filmik z chłopaczkiem co sobie wali. Kilka razy upominałam go oraz zgłaszałam go, ale nic sobie z tych ostrzeżeń nie robił. W każdym razie żadne zachowanie nie powinno być powodem do tego aby wrzucać gdziekolwiek takie filmy czy zdjęcia.
Mhm
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 0
Mhm
  21 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Są tu na fotce pojeb..ne osoby, które nagrywają nas podczas naszych transmisji i wrzucają filmy, zdjęcia oraz screeny na serwisy typu youtube, wrzuta.pl itp.

To niezgodne z prawem jest ;]
binoleq
binoleq
  21 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wszystko się zgadza. Dzisiaj ogądałam ostatnie filmiki jakie zostały wrzucone i jest na youtube filmik z chłopaczkiem co sobie wali. Kilka razy upominałam go oraz zgłaszałam go, ale nic sobie z tych ostrzeżeń nie robił. W każdym razie żadne zachowanie nie powinno być powodem do tego aby wrzucać gdziekolwiek takie filmy czy zdjęcia.

jesli widzisz taka osobe co sobie "wali" screen i do moda na pewno zareaguje ;)

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

LeVentSolaire
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
LeVentSolaire
  21 czerwca 2011
Mhm
Mhm: To niezgodne z prawem jest ;]

Zgadza się :) Na szczęście ten z opisu poniżej nie zwróci się do Sądu o złamanie praw autorskich :)

Konto usunięte
Konto usunięte: jest na youtube filmik z chłopaczkiem co sobie wali
Shaitan
Shaitan
  21 czerwca 2011

A co, pokazałaś cycki, i teraz twierdzisz, że to ktoś inny jest poebany?

najda
najda
  21 czerwca 2011
binoleq
binoleq: jesli widzisz taka osobe co sobie "wali" screen i do moda na pewno zareaguje ;)

Tak robię.Na razie "zgłaszałam narusszenie regulaminu" ale jak nie ma reakcji patrzę własnie kto z modów jest online i wysyłam im info.
binoleq
binoleq
  21 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: "zgłaszałam narusszenie regulaminu" ale jak nie ma reakcji patrzę własnie kto z modów jest online i wysyłam im info.

noi bardzo dobrze ;)

QlimaxIQdance
QlimaxIQdance
  21 czerwca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: najda

a co znalazłaś swój filmik że o tym piszesz tutaj na forum :zonk: !
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.