AdamChrzescijanin
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
AdamChrzescijanin
  8 marca 2011 (pierwszy post)

witam serdecznie.Chcę poruszyć ten temat,ponieważ co niektórzy z was nie lubią,a wręcz są przeciwni tego żeby uniemożliwić osobom bez zdjęć oraz niezalogowanym ZAKAZ WSTĘPU na Fotka.tv oraz nadawania video czatu na żywo.Myślę,że wezmą się za to ponieważ to jest denerwujące gdyż wejdzie do ciebie osoba bez zdjęcia gdzie nie masz żadnych informacji o niej i niewiesz kto to może być,żadnego foto niema a tym bardziej osoba niezalogowana wchodzi sobie ot tak nie może pisać ale zawsze może coś nabroić czy nagrać cię i wrzucić w sieć np.

kowal1910
kowal1910
  10 marca 2011
http://i52.tinypic.com/k1rl8n.png
Tak widzi Wasza kamerke niezalogowana osoba.
AdamChrzescijanin
AdamChrzescijanin
  10 marca 2011

hmmm ale po co mma miec niezalogowane osoby na swoim pokoju wypraszac co chwile bo wchodza

kowal1910
kowal1910
  10 marca 2011

Po co masz wypraszac skoro i tak nie widza Twojej kamerki? -.-''

AdamChrzescijanin
AdamChrzescijanin
  10 marca 2011

no wiesz lubie patrzec na te ktore maja foto zawsze podgladnac profil danej osoby

binoleq2
binoleq2
  10 marca 2011

im pokoju wypraszac co chwile bo wchodza
a po co masz wypraszac? skoro i tak nie widza co sie dzieje w pokoju ... patrzec na te ktore maja foto zawsze podgladnac profil danej osoby
czepiasz sie szczegolow juz ...

AdamChrzescijanin
AdamChrzescijanin
  11 marca 2011

ale zawsze lubie wiedziec kto do mnie zaglada :)

djmatula
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
djmatula
  12 marca 2011

odnosząc się do kont zakładanych w celu jedynie oglądania fotki.tv i lęku przed nagraniem i wrzuceniem w sieć - no niestety ale nadając transmisję w świat trzeba się liczyć z tym, że staje się w jakiś sposób osobą publiczną, o której będzie się mówiło i oceniało. Nie rozumiem podejścia takich osób. Oczywiście nie chodzi mi o to, że mam coś do kogoś, ale robienie sobie zdjęcia i wstawianie je na profil chociażby na Fotka może być tak samo wykorzystane jak uruchomienie transmisji video.
podsumowując- boisz się oceny - nie rób transmisji. Wiadomo, że 80% z tych ocen będa szydercze, bo niektórzy nie mają co robić w życiu tylko się nabijać... ale świata się nie zmieni, a wprowadzanie restrykcji powoduje tylko izolowanie się od reszty i kuszenie, że "jak ja się ukrywam, to znaczy, że na pewno pokazuję coś, co może być ciekawe/śmieszne/żałosne" .

paaaw1
paaaw1
  26 marca 2011

Podejrzewam że cała masa kont jest lipnych, to niestety wada internetu. Na tym poziomie weryfikacji danych, adres , wiek, imię - mogę założyć konto jako Violetta Villas i jeżeli nikomu nie zalezę za skórę kto to wychwyci lub zablokuje, czyż nieprawda ?

AdamChrzescijanin
AdamChrzescijanin
  12 kwietnia 2011

zgadzam sie z toba paaaw1 cala prawda wiec niewiem na co oni czekaja no chyba ze osoba dopiero sie zarejestrowala to ok niech wejdzie na czat ale pozniej niech doda foto ale jak patrzac na niektore profile to przez 4 lata bez foto sa

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.