AdamChrzescijanin
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
AdamChrzescijanin
  8 marca 2011 (pierwszy post)

witam serdecznie.Chcę poruszyć ten temat,ponieważ co niektórzy z was nie lubią,a wręcz są przeciwni tego żeby uniemożliwić osobom bez zdjęć oraz niezalogowanym ZAKAZ WSTĘPU na Fotka.tv oraz nadawania video czatu na żywo.Myślę,że wezmą się za to ponieważ to jest denerwujące gdyż wejdzie do ciebie osoba bez zdjęcia gdzie nie masz żadnych informacji o niej i niewiesz kto to może być,żadnego foto niema a tym bardziej osoba niezalogowana wchodzi sobie ot tak nie może pisać ale zawsze może coś nabroić czy nagrać cię i wrzucić w sieć np.

jamajka
jamajka
  8 marca 2011

Myślę,że wezmą się za to ponieważ to jest denerwujące gdyż wejdzie do ciebie osoba bez zdjęcia gdzie nie masz żadnych informacji o niej i niewiesz kto to może być,żadnego foto niema a tym bardziej osoba niezalogowana wchodzi sobie ot tak nie może pisać ale zawsze może coś nabroić czy nagrać cię i wrzucić w sieć np.
Zawsze możesz wyrzucić ze swojego pokoju osobę bez zdjęć, bądź dodać na czarną listę i problem z głowy.
Co do osób niezalogowanych, z tego co mi wiadomo już od jakiegoś czasu nie mogą korzystać z fotki.tv.

AdamChrzescijanin
AdamChrzescijanin
  8 marca 2011

ale korzystają dalej bo do mnie wchodziły wczoraj 3 osoby to wywalilem a jesli chodzi o czarna liste to jest zludna robota a wiec ty dodaj chociaz bez zdjecia glownego ne musi byc ale w albumie jakims innym

jamajka
jamajka
  8 marca 2011

ale korzystają dalej bo do mnie wchodziły wczoraj 3 osoby to wywalilem a jesli chodzi o czarna liste to jest zludna robota a wiec ty dodaj chociaz bez zdjecia glownego ne musi byc ale w albumie jakims innym
Wstawię do albumu tylko dla znajomych, a mój profil nadal będzie dla Ciebie pusty.
Niektórzy mają tu konto tylko po to, ażeby korzystać z fotka.tv, więc po co zmuszać ich do wstawiania zdjęć ?
Ponadto każdy wtedy będzie mógł dodać fejkowe zdjęcia i również dostanie się na fotka.tv.
Jak dla mnie jest to zbędne.

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  8 marca 2011

raz niezalogowanym ZAKAZ WSTĘPU na Fotka.tv oraz nadawania video czatu na żywo.
przeciez jest blokada ze osoba niezalogowana nie zobaczy transmisji ani nie nada programu na zywo

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

AdamChrzescijanin
AdamChrzescijanin
  9 marca 2011

binoleq to dlaczego do mnie weszły przedwczoraj niezalogowane moze jakaś luka była w blokadzie i przez przypadek to było

kowal1910
kowal1910
  9 marca 2011

Moga wejsc, ale nie zobacza Twojej kamerki, beda widziec tylko czat.
Co do osob bez zdjec, jaki problem wrzucic zdjecie byle kogo z internetu? Tego nie uniemozliwisz.

AdamChrzescijanin
AdamChrzescijanin
  9 marca 2011

spoko

pozytywnienamaxa
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
pozytywnienamaxa
  9 marca 2011

no niestety ale tak jest, ja juz obserwuje paru osób przez dłuzszy czas, mam wielu na czarnej liście

pozytywnienamaxa
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
pozytywnienamaxa
  9 marca 2011

najlepiej jakby zablokowali dostep do Fotka.tv dla osób bez zdjęc i niezbędnych informacji

AdamChrzescijanin
AdamChrzescijanin
  9 marca 2011

no właśnie zgodzę się z tym bo po prostu nie wiadomo kto to może być

color
color
  9 marca 2011

sory u mnie dzis weszły 3 osoby nie zalogowane i co :/

AdamChrzescijanin
AdamChrzescijanin
  9 marca 2011

color i widzisz niby zrobili zakaz dla niezalogowanych a dalej wchodza chyba ze tymi osobami niezalogowanymi moga byc moderatorzy ale przeciez i tak oni tez musza byc zalogowani niewiem ale dziwne to juz jest

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  9 marca 2011

zis weszły 3 osoby nie zalogowane i co :/
nie zobacza obrazu ani nic sprwdzcie sami wejdzcie w jakis pokoj i zobaczcie co wam sie pokaze ;)

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

kowal1910
kowal1910
  9 marca 2011

Czy niektorzy naprawde nie rozumieja co sie pisze? Osoba niezalogowana pokaze Wam sie na liscie osob bedacych w pokoju, ale nie bedzie ona widziala Waszej kamerki (tylko wasz avatar) oraz to co piszecie na czacie. Wejdzcie sobie z innej przegladarki na swoj kanal i sami zobaczcie zanim znowu napiszecie bezsensownego posta.
Osoby bez zdjec...
Jaka bedzie roznica miedzy:
- osoba bez zdjec
- osoba z 20 zdjeciami, w tym wszystkimi sciagnietymi z jakiegos innego konta, badz z google?
Odp. Zadna, nie wyeliminujecie tego.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.