binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  6 lutego 2011 (pierwszy post)

Witajcie, jeśli macie pomysły jak ulepszyć/zmienić Fotka.tv (wideo-czat) zaprezentujcie je tutaj !
Wszelkie posty nie na temat beda usuwane ;)

Pozdrawiam !

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

misiekk167
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 393
misiekk167
  23 lutego 2011

no właśnie przydało by się paru nocnych marków bo dzisiejsza noc na Fotka.tv była tragiczna sama dzieciarnia pokazująca to i owo a na nich masa zboków

Sanye0
Sanye0
  23 lutego 2011

potwierdzam też widziałam..

Suriel
Suriel
  24 lutego 2011

jesli chodzi o mnie to ja polecam siebie bo przeważnie siedze do 4:00 lub do 5:00 przed kompem ;)

DjLookMieszaWegiel
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 7
DjLookMieszaWegiel
  24 lutego 2011

Sanye0 ja nie wiem o co chodzi... moglabys napisac?:D

Sanye0
Sanye0
  24 lutego 2011

Nie będę pisać szczegółowa ale zboków tam od ... :) Kobiety zresztą nie lepsze.

kowal1910
kowal1910
  24 lutego 2011

- Mozliwosc ustalenia glosnosci dzwieku nadajacej osoby (od strony ogladajacych)
- Mozliwosc nadania "opiekuna/ow" pokoju przez osobe nadajaca (Czasami jest taki spam, ze nadajaca osoba nie daje rady sama wyrzucac)
- Ograniczenie mozliwosci wysylania wiadomosci powiedzmy na 3-5s.
- Zablokowanie, lub dodanie opcji dla nadajacego o wchodzeniu nickow niezalogowanych.
- Opcja dla nadajacego umozliwiajaca ustalenie przedzialu wiekowego jaki moze wejsc na pokoj.
- Z takich juz mniej waznych dodalbym z czasem na pokoju nadajacego ~6 miejsc na kamerki dla gosci, umozliwiajace automatycznie i uzywanie mikrofonu. Dostep kto moze zaczac nadawac kamerke akceptowalby nadajacy.

To chyba na ta chwile wszystko, jak na cos wpadnie updatne.
Takie pytanie ode mnie, o 5 rano jest jakis reset .tv ? Od kilku dni o 5 padaja wszystkie kamerki na pare sekund.

aniiaaaa
aniiaaaa
  24 lutego 2011

- Opcja dla nadajacego umozliwiajaca ustalenie przedzialu wiekowego jaki moze wejsc na pokoj.

to jest dobry pomysl.

endriu887
endriu887
  24 lutego 2011

Jako tako do fotki tv nie mama zastrzezen,funkcje są ok,blokady ,zgłaszanie naruszen regulaminów itp.Jedynie miałbym zastrzezenia do niektórych uzytkowników w tym wypadku w duzej mierze chłopców którzy zamiast normalnie rozmawiac,zachowują ,przepraszam za wyrazenie jak palanty ,nie powiem ze dziewczyny korzystające z tego serwisu nie są bez winy one równiez same prowokuja między innymi swoim zachowaniem oraz co najwazniejsze jak zauwazyłem swoim w niektórych przypadkach skąpym ubiorem,albo nie mają go wcale,i potem się dziwic ze jest tak jak jest czyli zamiast normalnej ludzkiej rozmowy cos w stylu cytuję:,,Pokaz Cycki,albo Pokaz dupe, i jak tu potem nie ma szerzyc się pedofilia .Dlatego prosiłbym zeby z fotka tv mozna było korzystac od 18 lat ,oraz zeby np blokowano osoby starsze wcodzące czyliod18 lat,do pokoi dzieci w wieku do 15 lat,szczególnie dziewczyn.Szkoda ze nie jestem moderatorem bo chętnie bym się tymi problemami zają i pomógł fotce w realizowaniu dalszych zamierzen dotyczących tego własnie serwisu z którego bardzo często korzystam.

Sede
Sede
  24 lutego 2011

ja tylko tak zapytam. po kiego przepisujecie po 5 razy jedną propozycję tylko ubieracie ją w inne słowa? :> macie coś nowego ok... ale o starych rzeczach już wiadomo i macie do nich wgląd na wcześniejszych stronach tego wątku :)

XProwokatorX
XProwokatorX
  24 lutego 2011
na pewno podzielic czat od 18 lat wzwyz :) oraz zwiekszyc ilosc wyswietlanycj kamerek zeby bylo wiecej niz 100 bo zwiekszyla sie znacznie ilosc osob
  24 lutego 2011

fajna sprawa z ta fotkatv ;;

Smoke91bdg
Smoke91bdg
  25 lutego 2011

Moim zdaniem powinno być też coś takiego jak miasto z którego się jest, bo dużo osób wchodzi na fotkę TV i szuka osób z danej miejscowości, to by na pewno się przydało, jakiś podział na miasta.

fotograf
fotograf
  25 lutego 2011

jak nadających będzie z 5000 to wtedy podział na miasta ma sens, bo inaczej to będzie po 1-5 osób na zakładkach ;)

xXostryXx
xXostryXx
  27 lutego 2011

popieram przedmówców ale...
dalej czegos konkretnego brakuje.
Tylko czego? z 7 raz czytam od pierwszej strony to samo i brakuje..Grrr

hose1978
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
hose1978
  27 lutego 2011

Ludzie.To co piszecie jest nierealne ten podział na miasta.Po drugie każdy kto nadaje chce być anonimowy więc na czas live niektórzy ukrywają swe miejsce zamieszkania .

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.