co myslicie o braku mozliwosci podawania linkow w oknie czatu? ja mysle ze to dobry pomysl, bo czesto zdarzaja sie ze wchodzi jakis spamer i podaje linki do rożnych stron, albo np zezwolic tylko podawanie linkow do yt..
druga sprawa, zrobic cos takiego zeby przed nadawaniem mozna bylo ustawić max widzów jaka moze wejsc do pokoju, duzo osob nie chce zeby wchodzilo 500osob.. bo wtedy ciezko jest sie dogadac
no i trzecia opcja przed nadawaniem ustawienie przedziału wiekowego, ustawiasz np od 17 do 22 lat, tylko troche z tym lipa bo duzo jest takich osob ktore maja lewe konta i tam poustawiane nie swoj wiek itp
lista tematów
[Kamerki] linki, podzialy - wiek, ograniczenie - max widzow
Lepiej zrobic ze na czat nie maja wstepu konta bez zdjec albo te konta ktore zostaly niedawno zalozone ;)
Dovydas: , bo czesto zdarzaja sie ze wchodzi jakis spamer i podaje linki do rożnych stron, albo np zezwolic tylko podawanie linkow do yt..
da sie to obejsc pzoa tym mozesz tak osobe wyzucic z pokoju nie widze problemu...
taka blokada juz jest ;) tak samo nie mozna pisac na czacie wideo
Dovydas: co myslicie o braku mozliwosci podawania linkow w oknie czatu? ja mysle ze to dobry pomysl, bo czesto zdarzaja sie ze wchodzi jakis spamer i podaje linki do rożnych stron, albo np zezwolic tylko podawanie linkow do yt..
Zawsze można wywalić taką osobę, albo zablokować, nie ma potrzeby likwidowania możliwości wysyłania linków, ten kto inteligentny, to w zaufane linki nie klika ;-) A jak ktoś jest taki wielce napalony i np. jak ktoś napisze "cycki na tv tutaj! - (i link z yt)" i ktoś w to klika, no to sorry, świadczy tylko o głupocie tej osoby.
Dovydas: druga sprawa, zrobic cos takiego zeby przed nadawaniem mozna bylo ustawić max widzów jaka moze wejsc do pokoju, duzo osob nie chce zeby wchodzilo 500osob.. bo wtedy ciezko jest sie dogadac
Była już taka propozycja, na tak.
Dovydas: no i trzecia opcja przed nadawaniem ustawienie przedziału wiekowego, ustawiasz np od 17 do 22 lat, tylko troche z tym lipa bo duzo jest takich osob ktore maja lewe konta i tam poustawiane nie swoj wiek itp
A to akurat ja miałam taki pomysł, pisałam już o nim, tam gdzie jest temat odnośnie propozycji :-)
Dovydas: co myslicie o braku mozliwosci podawania linkow w oknie czatu? ja mysle ze to dobry pomysl, bo czesto zdarzaja sie ze wchodzi jakis spamer i podaje linki do rożnych stron, albo np zezwolic tylko podawanie linkow do yt..
na tak
Dovydas: druga sprawa, zrobic cos takiego zeby przed nadawaniem mozna bylo ustawić max widzów jaka moze wejsc do pokoju, duzo osob nie chce zeby wchodzilo 500osob.. bo wtedy ciezko jest sie dogadac
tez na tak
Dovydas: no i trzecia opcja przed nadawaniem ustawienie przedziału wiekowego, ustawiasz np od 17 do 22 lat, tylko troche z tym lipa bo duzo jest takich osob ktore maja lewe konta i tam poustawiane nie swoj wiek itp
Obojetne