slodziutkaaa777
slodziutkaaa777
  5 marca 2011 (pierwszy post)

Tak wiec pisze z konta od dziewczyny poniewasz dostalem bezsensowną blokade na swoje konto i niemoge pisac do jutra, pisze od dziewczyny bo nie wytrzymaalem z glupoty nie ktorych osob. Tak więc chcialem napisac jak nie ktorzy nadużywaja swoich praw i zamiast zabrac sie za prawdziwe zlo to karaja ludzi za drobne glupotki...

Wczoraj godziny wieczorne zalozylem temat w ktorym bylo opisane to co sie dzieje w nocy na Fotka.tv zalacznikiem byl filmik tzn dowod tego nie mialo to w ogóle nic wspolnego z jakąkolwiek reklamą najwazniejszy byl fimik jako dowod tego czego niewidza admini i mody po nocy. Modernizatorzy albo niewiem kto to w ogóle byl pelni praw swoich usuneli mi moj temat twierdzac ze to byla reklama no dobra niech wam bedzie macie regulamin itp moja wina ok, ale pamietajcie ze nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu...

przyklad.
sprawa wszystkim znana 3 dni temu pewien pan radny z pewnego miasta w polsce byl o tym reportarz w znanym programie uwaga w ktorym na pewno wy sie dzis tez znajdziecie o mieszkancach osiedla meczącego sie z gowniarzami palacymi ziolo i pijacymi na klatkach... policja nie miala dowodow i twierdzila ze ludzie przesadzaja, wiec an radny powolal zebranie na ktore zostal zaproszony pan komendant ktoremu zostal pokazany woreczek z odrobina marihuany znalezionej na klatce, co sie stalo? otóż pan radny zostal zabrany na komende w celu postawienia zarzutów posiadania marihuany hahaha polskie prawo i polacy

pokazujesz bledy a oni chca cie za to wsadzic, odów z Fotka.tv te sobie zmiencie poniewasz niektore blokady sa zbyt pozno i po fakcie, mi sie zdarzyly 2 bezsensowne blokady za to ze zadarlem z jednch FP hehe i mu na wstawialem moja wina ok, ale msciwosc nie zna granic 2 razy dostalem bez sensu bana na ktorego nie mieli zadnych dowodów pytajac o powod adminów napisali "za pokazywanie genitaliów" z czego razem z moja dziewczyna prawie padnelismy przed monitorami, tego dnia siedzielismy razem z dziewczyna i moim kolega na kamerce przed impreza. Żenada, zamiast wziac sie i polowac na prawdziwych ananasków internetowych co pokazuja fajfusa na publicznosci albo co innego.

pozdrawiam modów i adminów ;)

F0X
F0X
  5 marca 2011

FP popełniają błędy ale wszelkie naruszenie regulaminu składasz bezpośrednio do nich lub zgłaszasz na kontakt.
Forum nie jest od takich spraw stąd słusznie dostałeś bana :zonk:

Malcom
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 18
Malcom
  5 marca 2011

nie chciało mi się czytać całego :p
Ale! Takie linki raczej należy wysyłać na PW do FP/FT a nie publikować ich na forum

slodziutkaaa777
slodziutkaaa777
  5 marca 2011

Dobrze napisalem moja wina, ale mozna bylo inaczej np ostrzezenie? no ale nie jednak, nie bede skladac zadnych naruszen bo to bez sensu nawet mi sie zdarzylo ze moje zgloszenie rozpatrywala ta sama osoba bezsens. a dowodów zero na drugo raz bedzie Printscreen na 100% i sie skonczy z wyskakujacym okienkiem zostales wyrzucony przez moderatora, odświeżam i blokada na tydzien hehe lekko wkurzajace gdy wie sie ze nie zlamalo sie regulaminu. Bo gdybym zlamal i o tym widzial to bym sie tu nie produkowal tylko olal i poczekal tydzien.

F0X
F0X
  5 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Konto usunięte
Konto usunięte: gdybym zlamal i o tym widzial to bym sie tu nie produkowal

Wiesz że korzystanie z cudzego konta lub udostępnianie komuś swojego jest złamaniem regulaminu i podlega blokadzie, dlatego proponowałbym tobie milczeć.

Zapoznałeś się z regulaminem ? Wiesz że FP nie mają obowiązku tłumaczenia się z przyznawanych blokad. Jeśli uważasz że twoja jest niesłuszna to pisz na kontakt.
Popełniasz drugi raz ten sam błąd. Forum nie jest od lamentów. Osobiście wysłałbym cię na przymusowe leczenie bo koleś coś z tobą jest chyba nie tak.
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  5 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: niewidza admini i mody po nocy.

widzą ale po co mają blokowac? Niektórzy sami sie slinią do niektórych lasek tutaj.
slodziutkaaa777
slodziutkaaa777
  5 marca 2011

Moja dziewczyna jest kolo mnie i pozwala mi pisac z swojego konta, Nie lamie prawo nie wlamalem sie do jej komputera.

slodziutkaaa777
slodziutkaaa777
  5 marca 2011
F0X
F0X: Wiesz że FP nie mają obowiązku tłumaczenia się z przyznawanych blokad.

No to super prawo wolna amerykanka :)

F0X
F0X: Forum nie jest od lamentów.

Nie lamentuje tylko pokazuje wam wasze bledy a wam rosnie cisnienie bo prawda boli od zawsze.

F0X
F0X: Osobiście wysłałbym cię na przymusowe leczenie bo koleś coś z tobą jest chyba nie tak.

Ten fragment byl co najmniej beszczelny i niegrzeczny

F0X
F0X: Popełniasz drugi raz ten sam błąd.

przeczytaj w internecie dokladnie blad to nieumyslne robienie czegos zle a ja umyslnie spytalem mojej kobiety czy moge napisac od niej posta na forum zreszta ona tez ma cos w tej sprawie do powiedzenia bo byla swiadkiem tego co bylo.

F0X
F0X: dlatego proponowałbym tobie milczeć.

czyli niema w polsce wolnosci slowa a fotka to prawo w prawie?

F0X
F0X: Wiesz że korzystanie z cudzego konta lub udostępnianie komuś swojego jest złamaniem regulaminu i podlega blokadzie

nastepny przyklad w ktorym mozna urzyc "nadgorliwosc, gorsza od faszyzmu"
malamiii1212
malamiii1212
  5 marca 2011

Niestety prawda fox zmien troszeczke gadke bo brzydko sie zachowujesz, co do sprawy świeta prawda.

Fox pewnie albo ma tu uklady albo startuje na FP i włazi w tyły fotka dlatego sie tak produkuje :-)

PS. zauwazryliscie ze wszyscy administratorzy to straszne brzydale ?

F0X
F0X
  5 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Fox pewnie albo ma tu uklady albo startuje na FP i włazi w tyły fotka dlatego sie tak produkuje :-)

Nie jestem "Shake" by wchodzić komuś w dupę. Jak wchodzisz na fotkę to akceptujesz regulamin tu panujący. Niezależnie jaki by nie był, warto go znać.

Konto usunięte
Konto usunięte: PS. zauwazryliscie ze wszyscy administratorzy to straszne brzydale ?

Kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje bo są gusta i guściki... nie wiesz o tym ?
To tyle co miałem do powiedzenia w temacie.
Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  5 marca 2011

Wszystko fajnie, ale forum to nie jest miejsce na składanie skarg, zażalenia pisze się gdzieś indziej.
Pogadaj Z Maery to Ci wyjaśni jak to działa, blokady na fotka.tv, co jak i dlaczego.
No i napiszesz jej o tych "fp" czy moderatorach Fotka.tv :-)

AtomPrezes
AtomPrezes
  5 marca 2011

Tak tak tak, nie tylko tutaj jest coś takiego. Tutaj jak na razie nie doświadczyłem bezlitosnego bezpodstawnego blokowania konta. Ale... tak jak wszędzie... ludzie nadużywają władzy, a nieraz ... wydaje mi się że np. na takim czacie moderatorzy mogę więcej niż inni ;] piszą co chcą, a jak ktoś napisze coś podobnego to dostają od razu bana, i wywyższają się nad innych jakby nie wiadomo co byli... za założę się że większość z nich potrafi wcisnąć tylko ENTER:]

slodziutkaaa777
slodziutkaaa777
  5 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: założę się że większość z nich potrafi wcisnąć tylko ENTER:]

hehe AtomPrezes sluchaj wystarczy popatrzec na niektorych np fox jak on wglada w internecie wygadany i zarozumialy a na zywo to by do mnie twarzy nie odezwal (wiecie co by sie stalo gdyby sie odezwał :) ) jego wyglad przypomina rzeczywiscie lisa xD masakra.

no niestety jest jak jest widzialem wlasnie reportarz w tvn o Fotka.tv :) wstyd
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.