Spontaniczny
Spontaniczny
  3 marca 2011 (pierwszy post)

hmm moim skromnym zdaniem Fotka.tv która powstała w dobrej wierze i z mysla technologiczna aby userzy tego portalu mogli sie zobaczyc jak np na Skype czy innych typu programachi pogoadali sobie otym i tamtym :) ale wiekszosc uzytkowników mowie tutaj oczywsice o mezczyznach w Fotka.tv szuka ze tak powiem osob które sa łatwowierne i darza sie otumanic tekstami " sliczna jestes moze pokazesz cos wiecej" czy to nie jest chore nie po to jest ten kanał aby Ci którzy maja ze tak powiem potrzeby wypisywali do userów którzy chca normalnie spedzic własnie czas i pokazac sie znajomym takie rzeczy bo nie w tym rzecz ;xx Zakaładaja jakies fikcyjne konta bez zdjec aby tylko uzyskac dostep do Fotka.tv i wypisywanie takich tekstów albo " pokaz cycki" czy tez " fajne cycki" jesli cos takiego chca ogladac niech sie przeniosa na sex kamerki tam zawsze sie cos dzieje i tam pisza :)).Cy poto wchodza normalne osoby aby wysłuchiwac takich tekstów przez ze tak powiem "napalenców" czy po to aby normalnie sie pokazac i porozmawiac ?. Takie zachowanie psuje prestiż fotki.tv.

Co myslicie na ten temat ? zapraszam do dyskusji :))

Damjan
Damjan
  3 marca 2011
Motylkowa
Motylkowa: Damian, wiadomo, że trochę to chore, że przez cycki... ale niestety tak jest :) Faceci pamiętają, która pokazywała i potem to jej szukają na liście nadawanych transmisji i tak oto robi się sławna, wpływają na to też filmiki z YT, ale jak ktoś dużo siedzi, to wie kto jest taką osobą. Ja tu nie będę pisać, o tej o której myśle, bo nie od tego jest forum ;) Najlepiej być sławnym za talent, ale mało kto teraz na to patrzy, niestety..

Każdy chyba o tym wie , wystarczy na YouTube wpisać hasło Fotka.tv i kilkadziesiąt filmików wyskakuje ;)
Ja osobiście wole posiedzieć z takim typkiem ktory mówi o osbie ze jest Bogiem na Fotce tii vii chociaż jest ubaw,
niż gapić się na cycki nagrane z innych serwisów lub pokazane przed kamerką.
CalorieMate
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 21
CalorieMate
  3 marca 2011

super robota ekipo fotki! wprowadzenie wiekszej ilosci moderatorow wplynelo znaczaco na ten skandaliczny proceder pokazywania piersi przez kamerke. przeciez zaden zdrowy, heteroseksualny mezczyzna NIE CHCE ogladac piersi ani tylkow. dziekuje fotko, uratowalas moja biala i czysta jak snieg duszyczke. teraz z czystym sumieniem bede mogl przystapic do komunii swietej podczas niedzielnego nabozenstwa.

FejkiemJestem
FejkiemJestem
  4 marca 2011
Spontaniczny
Spontaniczny: juz zostaje wybierany skład modów do monitorowania własnie Fotka.tv byc moze to pomoze sie z czasem wszystko okaze :) o ile wiem juz jest hmm z 18 modów ale nabór jeszcze trwa wiec bedzie na pewno wiecej ich :)

jak czytałem co za ludzie beda moderowac to nie jestem tego taki pewien... pare osób kojarze i wiem ze maja siano w głowie, nie wskazując palcem.
CalorieMate
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 21
CalorieMate
  4 marca 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

smiechowo merda sie ta kielbaska.
Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  4 marca 2011
Damjan
Damjan: Każdy chyba o tym wie , wystarczy na YouTube wpisać hasło Fotka.tv i kilkadziesiąt filmików wyskakuje ;) Ja osobiście wole posiedzieć z takim typkiem ktory mówi o osbie ze jest Bogiem na Fotce tii vii chociaż jest ubaw, niż gapić się na cycki nagrane z innych serwisów lub pokazane przed kamerką.

No tak filmiki na yt są, lecz wiele zostało skasowanych, bo nie powiem jaką posiadały treść.. :)
No tak.. tylko, że jesteś w takim razie wyjątkiem jednym z nielicznych :)
Też wolę oglądać np. ravena, albo ninje :DD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.