Krzych
Krzych
  23 lutego 2011 (pierwszy post)

No cześć:> problem jest następujący

Przed odpaleniem kamerki muszę dac na to "zezwolenie" klikając w ten dziadowski przycisk tutaj zaczynają się schody. Pod operą nie można go kliknąć ;-) co z tym fantem zrobić? flasha mam :>

FejkiemJestem
FejkiemJestem
  24 lutego 2011
Krzych
Krzych: A przepraszam co zła jest? 3x szybsza niż ten zmulony firefox w wersji 3.6

a wyłączenie plugin containera nie przyspiesza Ci FF 3.6? :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: ostatnimi na lisie zauważyłem problemy z fotką tv

czasem sie nie wczytuje pokój, trzeba odswiezyc, tyle u mnie sie dzieje :woot:
Krzych
Krzych
  24 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Słuchaj dla mnie coś takiego jak program powinien być robiony na 100% a nie na tzw odpitol. Fakt faktem jest darmowy ,ale wiele darmowych zamienników jest 50% lepsza

FF zjada mi momentami 200k pamięci (na ok 5 zakładek z fotkatv) a dajmy na to taka opera 60 max czyli różnica jest wręcz znaczna:P

Oni zamiast zrobić coś ze zjadliwością ramu tej przeglądarki to tylko co rusz zmieniają jej wygląd teraz na aero w wersji 4 ,który pod win xp chyba coś nie trybi :) nie wiem czy to z powodu tego ,że właśnie winxp czy z innegfo już nie wnikam:P
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  27 lutego 2011
Krzych
Krzych: Słuchaj dla mnie coś takiego jak program powinien być robiony na 100% a nie na tzw odpitol. Fakt faktem jest darmowy ,ale wiele darmowych zamienników jest 50% lepsza FF zjada mi momentami 200k pamięci (na ok 5 zakładek z fotkatv) a dajmy na to taka opera 60 max czyli różnica jest wręcz znaczna:P Oni zamiast zrobić coś ze zjadliwością ramu tej przeglądarki to tylko co rusz zmieniają jej wygląd teraz na aero w wersji 4 ,który pod win xp chyba coś nie trybi :) nie wiem czy to z powodu tego ,że właśnie winxp czy z innegfo już nie wnikam:P

no w wersji 3.6 postawili na super wielkie wymogi bezpieczeństwa, kosztem usprawnienia silnika, stad tez ten cały plugin container który wyłaczyłem :woot:
200M chyba a nie 200k :D
ja sobie poinstalowałem na FF wtyczki Shifta zeby miec fajny czarny interfejs, ale ogólnie całosc zzera mi nawet do 800M, wiecej niz GTA 4 momentami :D na szczescie przy 4gb ramu nie mam sie co martwic, czwórki nawet nie testowałem, nie wiem czy mój mocno przestarzały xp-ek to zniesie :and:
Krzych
Krzych
  27 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: przy 4gb ramu

no ja mam 768 także ten :P
Krzych
Krzych
  27 lutego 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czwórki nawet nie testowałem, n

nie polecam , aero na xp nie działa ff4 w xp jest brzydki biały i denny :haft: ;p
Krzych
Krzych
  12 marca 2011

Taki mały edit ;-) na wersji alpha opery 11.10 już problem nie występuję ,dziękuję dobranoc :ziober2:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.