Chris28522
Chris28522
  17 maja 2018 (pierwszy post)

Może mi ktoś wyjaśnić czemu tu nie ma opcji usuwania własnych postów? Jest tylko możliwość ich edytowania. To jakaś paranoja o.O

Reputacja: -635 | BluzgometrTM: 1
Owad
  17 maja 2018

Po co usuwać własne posty, jeżeli się pomylisz, lub chciałbyś coś dodać, zawsze masz te 5 min czasu na zmianę treści posta, zamiast usuwania posta mogli by dodać możliwość 30 minutową na edycję posta.
Ba NIE

HardStyled83ddd0a
DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  22 maja 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Może mi ktoś wyjaśnić czemu tu nie ma opcji usuwania własnych postów?

Możesz nam wyjaśnić na jakich forach widziałeś taką możliwość? Wątpię aby były takie fora.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Chris28522
Chris28522
  22 maja 2018

Jeśli dodam posta a po chwili się rozmyślę i chce go usunąć to nie mogę tylko mam obowiązek "coś" napisać? Bzdura kompletna. Jestem na wielu forach i na większości z nich jest taka opcja

Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  22 maja 2018

Czas na zmianie posta wydłużyli ostatnio do 15 minut, w tym czasie jak się rozmyślisz masz czas na zmianę, dodania słowa, trzech kropek, czy tam co innego. Po upływie tego czasu, w wyjątkowych sytuacjach można poprosić moderatora o ukrycie wpisu.

"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  22 maja 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestem na wielu forach i na większości z nich jest taka opcja

Chyba pomyliłeś fora z blogami i fejsbukami. Tu na fotce też możesz usuwać na własnym profilu co chcesz.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.