billy26
Reputacja: -6 | BluzgometrTM: 1
billy26
  3 maja 2018 (pierwszy post)

Może by ktoś zrobił ranking co dostają największą ilość negatywnych głosów? To bym chociaż tam był na pierwszym miejscu XD

ASZABENE
ASZABENE
  3 maja 2018

Wśród slepych jednooki jest królem .

Muuri
Muuri
  3 maja 2018
billy26
billy26: Może by ktoś zrobił ranking co dostają największą ilość negatywnych głosów?

Tutaj tylko pozytywne głosy wygrywają :ziober2:
ASZABENE
ASZABENE
  3 maja 2018

Czy wygranym będzie ten który otrzyma milion TAK a jedno NIE ,czy ten który otrzyma milion NIE ,a jedno TAK ?

billy26
Reputacja: -6 | BluzgometrTM: 1
billy26
  3 maja 2018

Na wszystkich portalach pozytywy wygrywają . Ale Fotka by się wyróżniała jakby zrobić ranking najlepsi z najgorszych :P

Muuri
Muuri
  3 maja 2018
billy26
billy26: Na wszystkich portalach pozytywy wygrywają .

Nie wiem nie korzystam z innych.
billy26
billy26: Ale Fotka by się wyróżniała jakby zrobić ranking najlepsi z najgorszych :P

Raczej nie, jest dobrze jak jest.
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  3 maja 2018

zróbmy konkurs na najwięcej postów

...Ignorance is bliss...
Muuri
Muuri
  4 maja 2018
RexMundi
RexMundi: zróbmy konkurs na najwięcej postów

Lub na Reputację minusów i plusów :zawik:
BartekLive
BartekLive
  18 maja 2018

Za bardzo ludzie biorą do sobie te decyzje TAK czy NIE . Bez sensu przejmować się jakimiś Ocenami drugiej osoby która ciebie nie zna . Takie moje jest zdanie .. Nie przejmujcie się ocenami innych , trzeba mieć dystans do siebie i innych ludzi ...to tylko internet ...d83ddc4dPozdrawiam / Ci którzy myślą zrozumieją o co mi chodzi ... i tak wiem że po tym wpisie będzie fala hejtów na mnie ale mam wywalone kule na to ...

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.