Sztumpole
Sztumpole
  26 grudnia 2016 (pierwszy post)
Osoby które nie mają gwiazdy po wysłaniu wiadomości do użytkownika fotki nie mają potem możliwości skontaktować się z FP a oni są przecież do przyjmowania skarg i służenie pomocą . Proszę o zmianę tego by do osób które są FP lub MOD możliwość była wysłania wiadomości po utracie limitu dziennego użytkownika bez gwiazdy
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  27 grudnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Osoby które nie mają gwiazdy po wysłaniu wiadomości do użytkownika fotki nie mają potem możliwości skontaktować się z FP a oni są przecież do przyjmowania skarg i służenie pomocą . Proszę o zmianę tego by do osób które są FP lub MOD możliwość była wysłania wiadomości po utracie limitu dziennego użytkownika bez gwiazdy

Z informacji, jakie posiadam, powinna być możliwość wysyłania takich wiadomości do modow / FP także przez użytkownikow, bez aktywnego pakiet gwiazdy.

Problem przekazałam do Administracji ;)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
IHSI
IHSI
  27 grudnia 2016
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: powinna być możliwość wysyłania takich wiadomości do modow
Nie ma takiej możliwości Kasiu sprawdzone to od dawna Wykorzystałeś już dzisiejszą szansę na rozpoczęcie rozmowy z nową osobą dla Twojego bezpłatnego konta ani do FP nie ma możliwości wysłania :) Jedynie pozostaje pisać na -
http://fotka.com/kontakt#Formularz
tozula
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 6
tozula
  27 grudnia 2016

Cześć Wam . Pytanko małe do Admina ; Po co ta zmiana formy wyświetlania wiadomości ? Przecież nie jest lepiej . Było dobrze i przejrzyście . Teraz po otwarciu jednej wiadomości,musimy wracać do punktu wyjścia . Było dobrze jak było. Pozdrawiam ;]

tozula
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 6
tozula
  27 grudnia 2016

To znowu ja .....przepraszam....to był problem w moim kompie d83ddc38 Wszystko jest ok. bez zmian w wiadomościach ;p

Sztumpole
Sztumpole
  29 grudnia 2016
No i dobrze : dzięki ( BujajacaWoblokach ) za wkład w tą sprawę , bo ten problem pewnie tyczy każdego użytkownika , ludzie z FT już nad tym działają
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  29 grudnia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: No i dobrze : dzięki ( BujajacaWoblokach ) za wkład w tą sprawę , bo ten problem pewnie tyczy każdego użytkownika , ludzie z FT już nad tym działają

Z tego, co sprawdzilam, z drugiego konta, u mnie problem rowniez sie pojawil...

Sprawa przekazana dalej, musimy czekac na reakcje ;)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Sztumpole
Sztumpole
  8 stycznia 2017
Bez zmian nadal problem jest ah ( FT ) opieszałość a to przecież nie jest byle błacha sprawa
Sztumpole
Sztumpole
  12 stycznia 2017
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Temat zamknięty : problem rozwiązany przez załogę ( FT ) . MOD zamknij temat

Podziękowania dla ( BujajacaWoblokachh )
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.