Jako iż jestem użytkownikiem iPhone(zapewne nie jedynym którzy posiadają tu konto) chciałbym zgłosić i w sumie prosić o dopracowanie aplikacji na platformę iOS.Błędy jakie są utrudnieniem:
1. Brak możliwości prowadzenia transmisji z iPhone (Aplikacja).
2. Brak możliwości pisania na czacie podczas oglądania transmisji u osoby(korzystajac z aplikacji Fotka).
3. Brak obrazu z transmisji u osoby (korzystajac z przegladarki).
Wiem że osoby korzystające z Androida nie mają takich problemów... jest to bardzo bolesne dla osób które wykupują pakiet gwiazdy i nie moga w pełni korzystać z możliwości(korzystajace z platformy iOS).
To apel wszystkich posiadaczy urządzeń na platformie iOS więc prosze o rzetelne i konkretne podejście do sprawy.
lista tematów
[Pomysłomat] Dostrojenie aplikacji mobilnej pod platformę iOS
Cześć,
Jeżeli chodzi o dopracowanie apki na iOS, to powiem Ci że oni się tłumaczą tym że mało ludzi z ajfonów korzysta i mało co z nią robią.
Wałkowałem ten temat też ostatnio i nie pierwszy raz, ale tak jak kiedyś były jakieś apdejty tej apki tak teraz cisza, a jak już coś zrobią to i tak jest niedopracowane.
Mnie osobiście aplikacja nie przekonuje, wolę korzystać z wersji mobilnej w Safari i tobie też to radzę bo i tak się dopracowania aplikacji nie doczekamy.
Z jabłek korzystam od 4, 5s aż do 6s i coś czuję że nawet jak wyjdzie iP8 albo i iP10 to się nie doczekamy poprawy.
Zostaje jedynie opcja przejścia na tak niestabilny system jakim jest otwarty android, i tam bawienie się aplikacją fotki.
Pozdrawiam.