fejk
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 10
fejk
  28 lipca 2016 (pierwszy post)

Skoro sporo funkcji jest już podebranych z różnych portali, to może by tak pomyśleć o możności zawieszenia konta? Czy nie ma możliwości przed strachem, że za dużo ludzi wtedy ucieknie.

Dwa razy byłem na progu ruiny: raz, kiedy zostałem w sporze pokonany, a drugi raz kiedy spór wygrałem.
IHSI
IHSI
  29 lipca 2016
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Michas
Michas: to może by tak pomyśleć o możności zawieszenia konta? Czy nie ma możliwości przed strachem, że za dużo ludzi wtedy ucieknie.
Głupi pomysł :| nikt nikomu nie każe się tu logować co dzień i po co zawieszać konto.A jak ktoś bedzie chciał uciec z Fotka.com to po prostu usunie sobie konto "NA NIE"
Ripe
Ripe
  7 sierpnia 2016
Jestem na nie
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  8 sierpnia 2016
Michas
Michas: Skoro sporo funkcji jest już podebranych z różnych portali, to może by tak pomyśleć o możności zawieszenia konta?

Osobiście jestem zdania, że to ciekawy pomysł - przy założeniu, że pojawi się limit czasowy na zawieszenie profilu np. 90 dni. Jesli po tym czasie użytkownik nie odwiesi profilu, konto ulagałoby automatycznemu usunięciu
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  8 sierpnia 2016

Zawieszenie profilu - brak logowania (według uznania samowolne usunięcie zdjęcia i informacji) przez jakiś czas.
Przy wejściu na profil jasno widać - po samej informacji o czasie logowania, braku zdjęć, baaa dodanym statusie ("konto zawiesiłam/em"), że osoba się nie pojawia.

Są osoby, które tak robią i wracają.

Dłuższa nieobecność uregulowana jest już w regulaminie serwisu: "Art. 18 Konta nieużywane przez 6 miesięcy od ostatniego zalogowania mogą zostać usunięte." Dodawanie kolejnej - wtedy - adnotacji moim zdaniem byłoby wprowadzaniem zamieszania.

;-)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.