Przecież to jest tak żałosne i kretyńskie, że coś co nazywa się 'fotka' nie daję możliwości zarządzania zdjęciami.. Ma tam ktoś z zarządu odrobinę wyobraźni? Od razu dajcie możliwość wstawienia do 5 zdjęć i umieszczenia na samej górze opisu typu 'mam tyle i tyle lat, biorę tyle za godzinę'. Po co się rozdrabniać, skoro i tak się tu do tego dąży.
Przywróćcie to w końcu.. To, że macie swoich użytkowników gdzieś jest oczywiste nie od dziś, chociaż dla hajsu to zróbcie, żeby więcej osób chciało tu siedzieć. Każdy o wiele lepiej funkcjonujący portal ma taką możliwość i nie bez powodu. Uczcie się od lepszych.
lista tematów
[Pomysłomat] Przywróćcie w końcu przenoszenie zdjęć do innego folderu..
podbijam
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."
Podbijam również.
Dwa razy byłem na progu ruiny: raz, kiedy zostałem w sporze pokonany, a drugi raz kiedy spór wygrałem.
Podbijam szczególnie, że jest mocna promocja aplikacji mobilnej, która umie wrzucać foty tylko do albumu głównego. Skusiłem się, wrzuciłem na urlopie dwie fotki i teraz mam "bajzel", bo nie mogę ich przenieść do albumu, a usunięcie i wgranie ponownie gdzie ich miejsce usunie historię komentarzy. Jak żyć ;-)
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain