Katherine1815
Reputacja: -49 | BluzgometrTM: 15191
Katherine1815
  23 kwietnia 2016 (pierwszy post)

Przecież to jest tak żałosne i kretyńskie, że coś co nazywa się 'fotka' nie daję możliwości zarządzania zdjęciami.. Ma tam ktoś z zarządu odrobinę wyobraźni? Od razu dajcie możliwość wstawienia do 5 zdjęć i umieszczenia na samej górze opisu typu 'mam tyle i tyle lat, biorę tyle za godzinę'. Po co się rozdrabniać, skoro i tak się tu do tego dąży.
Przywróćcie to w końcu.. To, że macie swoich użytkowników gdzieś jest oczywiste nie od dziś, chociaż dla hajsu to zróbcie, żeby więcej osób chciało tu siedzieć. Każdy o wiele lepiej funkcjonujący portal ma taką możliwość i nie bez powodu. Uczcie się od lepszych.

tostitos
tostitos
  24 kwietnia 2016

No wlasnie !!!

Katherine1815
Reputacja: -49 | BluzgometrTM: 15191
Katherine1815
  24 kwietnia 2016
Katherine1815
Katherine1815: Od razu dajcie możliwość wstawienia do 5 zdjęć i umieszczenia na samej górze opisu typu 'mam tyle i tyle lat, biorę tyle za godzinę'. Po co się rozdrabniać, skoro i tak się tu do tego dąży.

Zanim się zaczną komentarze na ten temat. To jest ironia
binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  25 kwietnia 2016

podbijam

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

fejk
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 10
fejk
  30 kwietnia 2016

Podbijam również.

Dwa razy byłem na progu ruiny: raz, kiedy zostałem w sporze pokonany, a drugi raz kiedy spór wygrałem.
Beholder
Reputacja: -68 | BluzgometrTM: 30
Beholder
  3 maja 2016

Podbijam szczególnie, że jest mocna promocja aplikacji mobilnej, która umie wrzucać foty tylko do albumu głównego. Skusiłem się, wrzuciłem na urlopie dwie fotki i teraz mam "bajzel", bo nie mogę ich przenieść do albumu, a usunięcie i wgranie ponownie gdzie ich miejsce usunie historię komentarzy. Jak żyć ;-)

"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain

DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  15 maja 2016

Uwolnić albumy! Prosimy.

Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.