Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  17 lutego 2016 (pierwszy post)

"Albumy" Temat bardzo znany i często powraca, co jakiś czas ktoś pyta o tą funkcjonalność, różne próby / pomysły na przywrócenie. Chciałbym przedstawić i swój pomysł, który może prędzej przypadnie do gustu lub nakieruje na rozwiązanie tej potrzeby użytkowników.

Więc do rzeczy, moja wizja albumów to widoczne wszystkie na stronie profilu, tak jak to jest teraz obecnie na nowych kontach, wszystkie zdjęcia w jednym albumie. Mój pomysł to możliwość oddzielenia zdjęć wąską belką, użytkownik sam będzie decydował o nazwie widocznej na belce (nie dotyczy albumu pierwszego "Ja"), dodatkowo będzie też możliwość zwinięcia danego albumu, np. jak nas nie będą interesowały, kłódki czy robaczki. Przywrócenie pełnych opcji związanymi z albumami, za wyjątkiem prywatnych, powróciłaby też możliwość pokazywania zdjęć tylko znajomym, warunek posiadanie minimum jednego zdjęcia z dobrze widoczną twarzą w pierwszym albumie "Ja", z chwilą usunięcia tego zdjęcia automatycznie wszystkie inne albumy zostaną ukryte, użytkownik dostanie o tym fakcie stosowny komunikat, blokowane będzie tylko wyświetlanie innym, dostęp do albumów będzie miał tylko użytkownik i moderatorzy... Wprowadzenie albumów również w aplikacji fotka. Przeniesienie dawnych albumów pod album główny z zachowaniem nazw i kolejnością ich. Zdjęcia dodane w innym albumach, byłyby poddawane osobno akceptacji, nadal według przyjętych zasad, żadnych odstępstw.

To chyba na tyle, wypowiadajcie się śmiało co o tym myślicie, popierajcie :)

"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  4 marca 2016

Podbijam

"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.