Co sądzicie o tym,zeby wprowadzic tak samo blokady na moderatorów i fp?Pisze o tym,bo jakby nie było to tez są uzytkownicy czatów i fotki,z tym ,że ze przywilejami jakie im nadano.Wiadomo,ze nie wszyscy w tym portalu musza sie lubieć,nie są"francuskimi pieskami",żeby na wszystko przytakiwać skinieniem głowy,godzic sie i byc innemu userowi uległym(w tym moderatorom i fotka przyjaciołom).Sama nazwa fotka przyjaciel nie obliguje jeszcze do tego,by byc tym"fotkowym przyjacielem"dla innego uzytkownika,i ogółem dla każdego w tym serwisie.Jeżeli dany członek FT mnie nie odpowiada,to tez mam prawo go na czacie ogólnym móc wyciszyć,bądź ostatecznie zablokować(wprowadzić Czarna Liste dla Moderatorów i Fotka Przyjaciół!).Nie zycze sobie takiego traktowania publicznie!(przykład oparty na użytkowniku-Bezczelny).Dostałem od niego blokade na czat,tylko dlatego,że mu sie"nie spodobałem"i chciałem go usilnie zablokować lub wyciszyć.Niestety takie są za przeproszeniem gówniane prawa Userów w tym serwisie i Moderatorom i FP uchodzi to bezkarnie.Nalezało by sie tez liczyc z pozostałymi użytkownikami,takimi jak My.Myslą,że jak posiadają funkcje władcze na czatach czy ogólnie na fotce pl,to im wszystko wolno.Niestety,ale są w błędzie.To tyle z mojej strony.
[Pomysłomat] Wprowadzenie blokady dla Moderatorów i FP(Czarna Lista i wyciszanie na czatach)
Mnie też byś się "nie spodobał" gdybyś wyzywał mnie tak, jak Jego, że nawet nie można tego tu zacytować.
Nie martw się, my również jesteśmy za tym, aby wprowadzić dla nas CL, bo my także nie mamy ochoty czytać na pw wyzwisk i gróźb tylko za to, że ktoś nie potrafił się zachować i dostał bana. I tak sobie myślę, że doczekamy tego dnia :)
Jestem modem. Uświadom to sobie sobie.
Wyzywają, prowokują, ubliżają, a potem dziwią się, że dostają Bana. Nigdy tego nie zrozumiem.
Żyjmy pełnią życia, bo tak młodzi jak dzisiaj nie będziemy już nigdy.
Tez na to licze,i że doczekam sie w końcu tego po 13 latach(z przerwami)spędzonych w tym portalu:]Mnie by to było bardzo na ręke.
Racja w 100%
To zacznij to zrozumieć za co dajecie. dziewczynko czat mod Ancyk a wy co oj co robicie dużo na ten temat pogawędki :)
Oj lipa wygadałeś się :) pisanie do FP nie ma sensu dziękuje :) i
Jak dobrze, że wiem za co banujemy :-) i w żaden sposób nie upoważnia to nikogo do najgorszych wyzwisk ;-) chamskich odzywek, prowokowania itp. itd.
Nie odwracaj kota ogonem, mój drogi, bo wybrałeś tylko kawałek wypowiedzi i dopasowałeś ją do tego, co chciałeś.
Pisanie do FP ma sens, ale czy należy obrażać, wyzywać lub grozić? Nikt już nie potrafi zrobić tego w sposób kulturalny?
Najlepiej oczekiwać od kogoś ... a samemu z siebie nie dać nic :)
Pozdrawiam :)
Żyjmy pełnią życia, bo tak młodzi jak dzisiaj nie będziemy już nigdy.
Nie to fakt :)
Z tego co wynika z górnych wypowiedzi co na ten temat to raczej nie :) ma tu kulturalnych osób na "FOTKA" wiem po swojemu pw i wiadomościach pisanych wobec mnie jak wyzwiska itp.:)
Dawno temu było możliwe dodanie moda na CL - kończyło się tym, że troll wszedł na profil, nabluzgał, dodał do CL i "nic nie można było mu zrobić" tak więc powrót czarnej listy w takiej formie nie może nastąpić, bo stworzy kolejnych trolli którzy będą tylko syfić - niemniej niebawem sprawa powinna zostać rozwiązana w trochę inny sposób ;) A jak kogoś boli dupka, że istnieje coś takiego jak moderacja i osoby z uprawnieniami TO JUŻ JEGO PROBLEM. Skargi odnośnie banów zaś składa się gdzieś indziej.