Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  3 lutego 2016 (pierwszy post)

Może czas rozważyć droga Administracjo, definitywne usunięcie obrazków z profili i zablokować możliwość tworzenia avatara, ze zdjęcia co go nie ma w albumie, niespełniającego zasad...

Duża większość użytkowników ma swoją twarz ustawioną i tak powinno być, jak to widać poniżej, nikt wtedy nie ma problemu rozróżnieniu do kogo profil należy, a też skończyłoby się ustawianie, nieswoich nóg, tyłków, fejków itd. a przynajmniej ograniczyło.

Koniec obrazków, jak ktoś syfi w serwisie, to niech pokazuje swoją twarz.

"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
gregbond
  8 lutego 2016
Lykasz
Lykasz: ja nie rozumiem jak mozna takim pomysłodawcom dawac uprawnienia Moderator powinien miec dystans do sieci a nie nagłą chęć ograniczen taka moja poza nawiasowa uwaga.
Mam dystans, nie przesiaduje tu całą dobę, tylko kiedy mam czas...
Za napisanie paru pomysłów, nie dają uprawnień...
Skąd w Was tyle złości
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Lykasz
Lykasz
  8 lutego 2016
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
gregbond
gregbond: Za napisanie paru pomysłów, nie dają uprawnień...

Odbiegając od tematu zapytałbym "za co" ale szczerze z moich obserwacji wynika, że nawet za nic mozna uzyskać "oczko"
z ciekawosci zapytam
JAKIM CUDEM MAJAC 1275 POSTOW MASZ MODA? d83dde31 cóż żeś uczynił? :D
gregbond
gregbond: Skąd w Was tyle złości

nie jest to żadną złoscią, po prostu zauważyłem, że zdania w innym stylu do nikogo nie docierają :)
gregbond
gregbond: Mam dystans, nie przesiaduje tu całą dobę, tylko kiedy mam czas...

e?
co? xD
gregbond
  8 lutego 2016
Lykasz
Lykasz: JAKIM CUDEM MAJAC 1275 POSTOW MASZ MODA? cóż żeś uczynił? :D
Pomagałem użytkownikom od paru lat z problemami z serwisem, tak chyba mnie zauważyli, już Twoja ciekawość zaspokojona?

Lykasz
Lykasz: nie jest to żadną złoscią, po prostu zauważyłem, że zdania w innym stylu do nikogo nie docierają :)
Do mnie docierają, dzięki za Twoją opinie o tym pomyśle, nigdzie nie napisałem że ten pomysł jest superowy, tylko poddałem go pod dyskusje, to jest Forum.
Beholder
Reputacja: -68 | BluzgometrTM: 30
Beholder
  18 lutego 2016

Avatar z założenia ma pomóc w wizualnej identyfikacji konta. Mózg szybciej rozpoznaje znajome obrazy niż literki tworzące login wśród innych literek. Ale czy na avatarze jest twarz czy trzy czarne kreski na ścianie groteski, to już generalnie bez znaczenia, więc nie jestem jakimś wielkim zwolennikiem ograniczania wyboru avatara.
Co więcej, nie rozumiem tego, że jak usunie się wszystkie zdjęcia z głównego albumu, to avatar znika. Co jakiś czas mam potem wśród znajomych domyślne avatary i muszę na linka wchodzić by zobaczyć kto zacz.

"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.