Witam Chciałbym Za Proponowac Administracji o zrobienie np takiej zakładki na dole Zeby Dany User Zgłaszać Jakieś Problemy z "Hejtami na danym Pokoju" i Zeby Odrazu Powiadomienia Przychodziły Do Danego Moderatora Online :)
lista tematów
[Pomysłomat] Taka Propozycja Dla Administracji oraż Moderatorów
To wymagałoby dorobienia moderatorom wglądu w logi czatu (który mają MG i FT i tak powinno pozostać), bezsensowne zawracanie sobie dupy, zrobienie screena to żaden wyczyn a w razie skargi na bana MG może danego screena zweryfikować porównując z logami.
Shaitan: To wymagałoby dorobienia moderatorom wglądu w logi czatu (który mają MG i FT i tak powinno pozostać), bezsensowne zawracanie sobie dupy, zrobienie screena to żaden wyczyn a w razie skargi na bana MG może danego screena zweryfikować porównując z logami.
Shaitanku Nie Chodzi Mi i oto zeby modek sobie lagi sprawdzał z danego pokoju ;) tylko o to zeby przyszedł na ten dany pokoj co zgłoszenie Dostał Nic Trudnego ;)
Konto usunięte: Shaitanku Nie Chodzi Mi i oto zeby modek sobie lagi sprawdzał z danego pokoju ;) tylko o to zeby przyszedł na ten dany pokoj co zgłoszenie Dostał Nic Trudnego ;)
W sensie samo zgłoszenie że coś się dzieje, bez żadnej treści podpartej logami? To jeszcze większy bezsens, troglodyci będą sobie bezsensownie klikać a nawet w przypadku zgłoszenia rzeczowego to i tak mod przychodzi po minucie i nie widzi co się działo.
Shaitanku Skąd ty mozesz wiedziec ze to bezsensu jest? jak ty wogóle nie przesiadujesz na czaciku ? moze to jest najlepszy pomysł ktory został dodany na tym forum ?
Konto usunięte: kąd ty mozesz wiedziec ze to bezsensu jest? jak ty wogóle nie przesiadujesz na czaciku ?
Podałem ci argumenty wyżej. Poza tym, odkąd przestałem regularnie siedzieć na czacie ilość wchodzących tam troglodytów jeszcze kilkukrotnie wzrosła z tego co wiem, tak więc tonęlibyśmy w bezsensownych zgłoszeniach i tyle by z tego było.
Delikatny: Witam Chciałbym Za Proponowac Administracji o zrobienie np takiej zakładki na dole Zeby Dany User Zgłaszać Jakieś Problemy z "Hejtami na danym Pokoju" i Zeby Odrazu Powiadomienia Przychodziły Do Danego Moderatora Online :)
Ja mam inną propozycję, dodanie czegoś w rodzaju wtyczki do tampera, tylko, że ze strony normalnego interfeace.
Coś w rodzaju koszyka na screeny + krótki opis, mode czy fypy po wejściu ma wgląd we wszystkie zgłoszone screeny + opisy.
Taki sam mechanizm działa na mym starym kamerkowym legowisku. Zrzut + opis > sprawdza się tam, to sprawdzi się i tu :D
Na bank nie unikniemy w ten sposób głupawych żarcików i tego typu spraw, ale można zostawić to do wglądu MG, którzy na pewno zgodzą się na sprawdzanie logów w porozumieniu z FT i FP.
Ewentualnie dodać guzik w podobnej wersji, którą przedstawił kolega. W momencie kliknięcia wykonany byłby pełnoekranowy zrzut "samodzielnie" + dodawałoby zgłoszenie dopiero po wpisaniu i zatwierdzeniu konkretnego opisu sytuacyjnego (jak w przypadku kamerek).
Mniej problemów z krzywymi akcjami typu ""kapuś", mniej problemów z chaosem = tylko chwila pracy, a patent niezły.
Zerknij na to pls. Serio warto powalczyć o ten cały szajs :D
Pomysłów sporo, tylko trza przy tym troszkę podłubać.