TheAngelGuardian
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 36
TheAngelGuardian
  16 sierpnia 2015 (pierwszy post)

Cześć. Chciałem dać znać, że fotka chyba ma jakiś problem z ustalaniem lokalizacji, albo po prostu nie uwzględnia czegoś takiego jak odległość.
Konkretniej, na bazowej podstronie fotki, na której wybiera się tak/nie, w rozwijanej liście opcji dot. miejsca gdzie "szukać", mam zaznaczone "Blisko mnie" - czyli "Sułkowice i okolice" (gmina Andrychów). Zastanawiam się dlaczego wyświetla mi osoby z Katowic, Bierunia, Rudy Śląskiej, Bytomia i innych dość odległych ode mnie miast. Bliżej o wiele mam do Krakowa, a z Krakowa wyświetla osoby naprawdę sporadycznie.
Nie będę wybierał wśród osób które mieszkają zbyt daleko ode mnie, a tylko takie podaje mi algorytm do głosowania, pomimo ustawień.

Wstawiam obrazek:

Tak osobiście mam pomysł na wprowadzenie - zamiast tego dziwnego systemu - pola tekstowego w którym można będzie wpisać swoją miejscowość (od której szukać) + pasek regulujący promień poszukiwań np. [Kraków][+15km], by dało się wybierać spośród osób mieszkających w danym rejonie, z którego to pochodzącymi osobami jest zainteresowany użytkownik.

speedtrax
speedtrax
  16 sierpnia 2015

;] wole być incognito i mieszkać na marsie

G00D
G00D
  17 sierpnia 2015
TheAngelGuardian
TheAngelGuardian: ..

a co jeśli mieszka koło ciebie, ma włączoną lokalizację w przeglądarce i zaznaczony "Sułkowice i okolice" na prawdę, a Bytom jest tylko dlatego, żeby zwiększyć wizyty?
TheAngelGuardian
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 36
TheAngelGuardian
  17 sierpnia 2015

Podbijanie statystyk.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.