SupermanNaWczasach
SupermanNaWczasach
  21 marca 2015 (pierwszy post)
[Klub Gwiazd] Update Ikonki obok Nick'a

1. Dodać więcej ikonek, bo te co są już są lekko ' stare ' i wybór jest bardzo zawężony.

2. Podzielić je na kategorie (tak jak prezenty są podzielone), by łatwiej i przejrzyściej je wybierać.

3. Dać możliwość wgrywania swoich własnych ' ikonek ' ?
juzpatrzeznieba
juzpatrzeznieba
  23 marca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Klub

Kolejny bzdurny twój pomysł
Ile jeszcze ich tu dasz ?
Konto usunięte
Konto usunięte: Dać możliwość wgrywania swoich własnych ' ikonek

No chyba sobie żartujesz ludzie bzdurne avatry sobie ustawiają a co tu dopiero by było z własnymi ikonkami ?
Jetem na nie
PinaColadaDelux
PinaColadaDelux
  23 marca 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Kolejny bzdurny twój pomysł

Racja ' twoje najlepsze pomysły są i jest tu ich całe mnóstwo w tym dziale * ' xD

Konto usunięte
Konto usunięte: Ile jeszcze ich tu dasz ?

Każdy jest 100% excellence
Zatem jak mnie olśni to kolejne dam :)
Stay tuned!

Konto usunięte
Konto usunięte: No chyba sobie żartujesz

Owszem, że nie żartuję.

Konto usunięte
Konto usunięte: ludzie bzdurne avatry sobie ustawiają a co tu dopiero by było z własnymi ikonkami

Bo to portal dla młodzieży (14-20) to ustawiają a nie dla +30.. i sponsorów.

_____
*sarkazm
BlackMoonLady
BlackMoonLady
  23 marca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo to portal dla młodzieży (14-20) to ustawiają a nie dla +30.. i sponsorów.

z tego co mi wiadomo to portal nie ma ograniczeń wiekowych ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Dodać więcej ikonek, bo te co są już są lekko ' stare ' i wybór jest bardzo zawężony.

pomysł z tego co kojarzę już był poruszany kiedyś na forum, fakt...przydałoby się odświeżenie ale nie jest to raczej niezbędne

Konto usunięte
Konto usunięte: 2. Podzielić je na kategorie (tak jak prezenty są podzielone), by łatwiej i przejrzyściej je wybierać.

ikonki i tak są małe, skupione na niewielkim obszarze więc nie widzę potrzeby dzielenia ich na konkretne kategorie

Konto usunięte
Konto usunięte: 3. Dać możliwość wgrywania swoich własnych ' ikonek ' ?

moim zdaniem to całkowicie bez sensu.
PinaColadaDelux
PinaColadaDelux
  23 marca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: z tego co mi wiadomo to portal nie ma ograniczeń wiekowych ;)

Dobrze Ci wiadomo, ale główny target.. to ten przedział co podałem :D i sam założyciel o tym wspominał w pewnej publikacji ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: pomysł z tego co kojarzę już był poruszany kiedyś na forum, fakt...przydałoby się odświeżenie ale nie jest to raczej niezbędne

No ten dział to pomysłomat zatem dałem taki pomysł bo sam chciałem takie coś, ale nie ma xD

Konto usunięte
Konto usunięte: ikonki i tak są małe, skupione na niewielkim obszarze więc nie widzę potrzeby dzielenia ich na konkretne kategorie

Wiesz może i masz rację, ale by było czytelniej i jakby ich było dożo to wtedy kategorie by się przydały (coś jak na fb.. te 'naklejki')

Konto usunięte
Konto usunięte: moim zdaniem to całkowicie bez sensu.

No to Twoje zdanie :D
XIlluminatiX
XIlluminatiX
  23 marca 2015

jestem na tak

Paattrriicckk
Reputacja: 5 | BluzgometrTM: 32
Paattrriicckk
  23 marca 2015

Szczerze to myslałem o tym pomyśle ostatnio. Przydałoby się coś nowego :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.