[Klub Gwiazd] Update Ikonki obok Nick'a
1. Dodać więcej ikonek, bo te co są już są lekko ' stare ' i wybór jest bardzo zawężony.
2. Podzielić je na kategorie (tak jak prezenty są podzielone), by łatwiej i przejrzyściej je wybierać.
3. Dać możliwość wgrywania swoich własnych ' ikonek ' ?
lista tematów
[Pomysłomat] [Klub Gwiazd] Update Ikonki obok Nick'a
Racja ' twoje najlepsze pomysły są i jest tu ich całe mnóstwo w tym dziale * ' xD
Każdy jest 100% excellence
Zatem jak mnie olśni to kolejne dam :)
Stay tuned!
Owszem, że nie żartuję.
Bo to portal dla młodzieży (14-20) to ustawiają a nie dla +30.. i sponsorów.
_____
*sarkazm
z tego co mi wiadomo to portal nie ma ograniczeń wiekowych ;)
Konto usunięte: 1. Dodać więcej ikonek, bo te co są już są lekko ' stare ' i wybór jest bardzo zawężony.
pomysł z tego co kojarzę już był poruszany kiedyś na forum, fakt...przydałoby się odświeżenie ale nie jest to raczej niezbędne
Konto usunięte: 2. Podzielić je na kategorie (tak jak prezenty są podzielone), by łatwiej i przejrzyściej je wybierać.
ikonki i tak są małe, skupione na niewielkim obszarze więc nie widzę potrzeby dzielenia ich na konkretne kategorie
moim zdaniem to całkowicie bez sensu.
Dobrze Ci wiadomo, ale główny target.. to ten przedział co podałem :D i sam założyciel o tym wspominał w pewnej publikacji ;D
Konto usunięte: pomysł z tego co kojarzę już był poruszany kiedyś na forum, fakt...przydałoby się odświeżenie ale nie jest to raczej niezbędne
No ten dział to pomysłomat zatem dałem taki pomysł bo sam chciałem takie coś, ale nie ma xD
Konto usunięte: ikonki i tak są małe, skupione na niewielkim obszarze więc nie widzę potrzeby dzielenia ich na konkretne kategorie
Wiesz może i masz rację, ale by było czytelniej i jakby ich było dożo to wtedy kategorie by się przydały (coś jak na fb.. te 'naklejki')
No to Twoje zdanie :D