beq
beq
  11 lutego 2015 (pierwszy post)

Statusy na czacie i na Profilu ;D to może głupie ale każdemu się przyda, zaraz wracam+ Gdy ktoś idzie na Fajkę lub na coś innego ;D Niewidoczny + Gdy nie chcesz by ktoś do cb pisał ;D (Wiem głupie )

Shaitan
Shaitan
  12 lutego 2015
beq
beq: Wiem głupie

Nic dodać, nic ująć.
FioletowyAlbin
Reputacja: -48 | BluzgometrTM: 1
FioletowyAlbin
  12 lutego 2015

Nie

beq
beq
  12 lutego 2015

Shaitan dzięki ;D za opinię

Paattrriicckk
Reputacja: 5 | BluzgometrTM: 32
Paattrriicckk
  12 lutego 2015

"Głupi" i mało przydatny "Pomysł" :]

Killuminati
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 100
Killuminati
  13 lutego 2015

a mnie drażni że musi byc celowe podanie wieku do cholerci a bo co? ten serwis służy tylko samotnym OH paniom i mężczyznom do znalezienia drugiej połówki niech szukają w realu przyda sie więcej odwagi.. takie moje skromne zdanie . Ciao buona notte

Shaitan
Shaitan
  13 lutego 2015
Killuminati
Killuminati: a mnie drażni że musi byc celowe podanie wieku do cholerci a bo co? ten serwis służy tylko samotnym OH paniom i mężczyznom do znalezienia drugiej połówki niech szukają w realu przyda sie więcej odwagi.. takie moje skromne zdanie . Ciao buona notte

Taka konieczność istnieje chociażby dlatego, że są na tym serwisie pewne ograniczenia wiekowe - dostęp (bądź jego brak) do poszczególnych części serwisu jest uzależniony od wieku użytkownika, częściowo ze względów prawnych ;)
Niereformowalny
Niereformowalny
  13 lutego 2015
Killuminati
Killuminati: a mnie drażni że musi byc celowe podanie wieku do cholerci a bo co?

Kiedyś przekroczysz te magiczną barierę, bądź cierpliwa

beq
beq: (Wiem głupie )

beq
beq: to może głupie ale każdemu się przyd

Sam sobie przeczysz

;pp
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.