Ja proponuje wprowadzić bardziej liberalne zasady na forach. Z ukłonem dla tych troszkę starszych użytkowników portalu. Bany sypią się za byle ,, motyla noga". Moderatorzy zrażają użytkowników karami a to chyba nie na tym polega. Posiadam konto parę lat i przycisk f5 ni się palił. NAstolatki -18 mogą gadać w dziale sex o analach oralach, ale słowo na k wypali im dziewicze niewinne umysły. Tematy są usuwane mimo tego, że ktoś na nich gada...
PS: Siobhan to najładniejszy mod na portalu za moich czasów takich nie było
[Pomysłomat] Hmm Mniej cenzury strona 2 z 2
Ten portal , to skupisko internetowych trolli .
Jedynym minusem tego portalu, to czat który skupia zbyt dużą ilość ludzi w jednym ludzi co powoduje brak kontroli nad nimi :)
Moderatorzy są obrażani , prowokowani i nie mogą od razu banować tylko za każdym razem muszą upominać " nie wyzywaj ! "
Ale, to inny temat...
Stary czat podzielony na województwa był spoko ... i moderator był przydzielony tylko na swoje województwo ... była większa możliwość integracji między użytkownikami , a moderatorem... co idzie w parze z trolami .. którzy w końcu część z nich by się uspokoiła :)
To jest takie moje zdanie ....
Co do propozycji luźnego regulaminu ....
Każdy winien wiedzieć jak się zachować ... bez żadnego regulaminu ...
Forum sex powinien być dostępny dla wszystkich, a troli banować na forum na zawsze .
Zapoznałem się z Twoją opinią i doszedłem do wniosku, że niespecjalnie mnie ona obchodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)