mam pewien pomysł żeby wprowadzić tagowanie zdjęć wtedy każdy mógł by oglądać zdjęcia w wybranej przez siebie kategorii co wy na to ?
lista tematów
[Pomysłomat] tagowanie zdjęć
Na tym to czarno widzę, kto by moderował poprawność zdjęć do danej kategorii, zresztą było coś podobnego dawniej tylko opcjonalnie do Rankingu ( http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/988619,Zglaszaj_fotki_do_no/1 ).
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Konto usunięte: mam pewien pomysł żeby wprowadzić tagowanie zdjęć wtedy każdy mógł by oglądać zdjęcia w wybranej przez siebie kategorii co wy na to ?
Mi się podoba ;)
Przy założeniu, że użytkownicy będą wykorzystywać opcję zgodnie z jej przeznaczeniem, a nie tagowac dla samego tagowania... I, że będzie możliwość odgórnego ogarniania tagów...
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
gregbond: AIeksandra: wydaje sie być całkiem okej, często spotykany na innych portalach. ;)
Na tym to czarno widzę, kto by moderował poprawność zdjęć do danej kategorii, zresztą było coś podobnego dawniej tylko opcjonalnie do Rankingu ( http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/988619,Zglaszaj_fotki_do_no/1 ).
chodzi o to żeby każdy sam dodawał tagi coś jak na instagramie więc źle zrozumiałeś
ciesze się że pomysł się niektórym podoba szkoda tylko że niektórzy specjalnie się sprzeciwiają bo sami lepiej by nie wymyślili ale jakby to weszło w życie to sami by chętnie używali a najchętniej by wchodzili w jakieś tagi z ich fetyszami bo takich osób to tu niestety nie brakuje
Kiedyś to było, za czasów, gdy ranking zdjęć był podzielony na kategorie. Ale zrezygnowano z tego, bo chyba zbyt wiele osób błędnie tagowało i panował w tym syf, a wiadomo, ręcznie nikt tego nie poustawia, za dużo ludzi ;)
ja nie wiem na co można dzielić kategorie
jest podział zdjęć i jak ktoś chce podzielić na zdjęcia z dzieciństwa wakacji czy jakichś imprez to może sobie je podzielić na osobne albumy
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"