- Wprowadzenie pod transmisja informacji jaka popularnoscia cieszy sie dana transmisja np ulubione czy rekord ( tak juz bylo kiedys)
-Dodanie filtru wieku na czacie ( Aby mozna bylo uznalic wiek z jakimi ludzmi sie chce rozmawiac, tak jak na glowne stronie kamerek)
-Wyodrebnienie na glownej stronie kamerek ile Dziewczyn prowadzi transmisje ili facetow a ile osob wszystkich na kamerkach
-Dodanie narzedzia do modyfikowania swoich autentycznych zdjec
lista tematów
[Pomysłomat] Moje ciekawe pomysly na fotke:)
nie wiem jak kiedyś wyglądało ocenianie ale gdy ktoś złapie oceny negatywne to się do fotki zniechęci więc jak coś takiego dodać to z podziałem na jakieś kategorie żeby nie urazić nikogo np wariat intelektualista smutas itp.
filtr masz od razu na samej górze razem z podziałem na płeć i teoretycznie on działa tylko ludzie podają błędnie wiek i mam 20 letnie babcie w wyszukiwarce
nie wiem po co to dzielić ale nie widzę sprzeciwu
Są strony online gdzie można robić retusz w parę chwil i nie potrzeba programu na dysku. Prędzej zrobią reklamę jakiejś strony do edycji zdjęć online i wzajemnie z tą stroną się będą reklamować bo nie wierzę żeby dali rade takie coś stworzyć. Osobiście wolę najpierw retusz potem dodanie fotki ale pomysł dobry.