krwawyjohny
Reputacja: -3 | BluzgometrTM: 0
krwawyjohny
  12 stycznia 2015 (pierwszy post)

- Wprowadzenie pod transmisja informacji jaka popularnoscia cieszy sie dana transmisja np ulubione czy rekord ( tak juz bylo kiedys)

-Dodanie filtru wieku na czacie ( Aby mozna bylo uznalic wiek z jakimi ludzmi sie chce rozmawiac, tak jak na glowne stronie kamerek)

-Wyodrebnienie na glownej stronie kamerek ile Dziewczyn prowadzi transmisje ili facetow a ile osob wszystkich na kamerkach

-Dodanie narzedzia do modyfikowania swoich autentycznych zdjec

ZientulaEXP
Reputacja: -11 | BluzgometrTM: 5
ZientulaEXP
  13 stycznia 2015

nie wiem jak kiedyś wyglądało ocenianie ale gdy ktoś złapie oceny negatywne to się do fotki zniechęci więc jak coś takiego dodać to z podziałem na jakieś kategorie żeby nie urazić nikogo np wariat intelektualista smutas itp.

filtr masz od razu na samej górze razem z podziałem na płeć i teoretycznie on działa tylko ludzie podają błędnie wiek i mam 20 letnie babcie w wyszukiwarce

nie wiem po co to dzielić ale nie widzę sprzeciwu

Są strony online gdzie można robić retusz w parę chwil i nie potrzeba programu na dysku. Prędzej zrobią reklamę jakiejś strony do edycji zdjęć online i wzajemnie z tą stroną się będą reklamować bo nie wierzę żeby dali rade takie coś stworzyć. Osobiście wolę najpierw retusz potem dodanie fotki ale pomysł dobry.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.