arturro91
arturro91
  11 stycznia 2015 (pierwszy post)

No właśnie... Zastanawia mnie to, jak wy odbieracie nazwy loginów/ nazwy profili. Według mnie sporo osób robi sobie z tego po prostu żarty i ustawia sobie login typu królgimbazy, joint728 albo seksowna525 i mi osobiście nie chce się nawet z takimi osobami rozmawiać, bo mam wrażenie, że to po prostu dzieci albo jakaś nieogarnięta osoba, albo po prostu fejk... Okej ktoś powie, że na Instagramie też są loginy... tylko mam wrażenie, że tam loginy mają zachowaną jakąś odrobinę powagi i nikt nie wpisuje tam głupot. Moim zdaniem błędem jest też to, że ktoś może sobie zmieniać loginy. Na Fotka jest według mnie za dużo anonimowości i za mało powagi... Dlatego wiele osób ma zapewne wrażenie, że panuje tutaj głupota.

fejk
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 10
fejk
  30 stycznia 2015

Ale gdyby człowiek chciał sie do wszystkiego przyczepiać, nie było by w ogóle sensu mieć jakikolwiek nick.
Fotka to fotka, a inne portale mają własne zasady i swój regulamin. Zresztą nicki z wulgaryzmem, czy obrażające zostają blokowane na stałe - także inna osoba nie jest w stanie użyć danego nicka. Nie wiem po co w ogóle ten temat. Wchodzimy w świat wirtualny się odprężyć psychicznie, a nie zamartwiać kto jaki ma nick. No proszę was! Ja osobiście nie mam nic do osób z dziwnymi nickami dopóki nie naruszą mojej przestrzeni. ;)

Dwa razy byłem na progu ruiny: raz, kiedy zostałem w sporze pokonany, a drugi raz kiedy spór wygrałem.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.