No właśnie... Zastanawia mnie to, jak wy odbieracie nazwy loginów/ nazwy profili. Według mnie sporo osób robi sobie z tego po prostu żarty i ustawia sobie login typu królgimbazy, joint728 albo seksowna525 i mi osobiście nie chce się nawet z takimi osobami rozmawiać, bo mam wrażenie, że to po prostu dzieci albo jakaś nieogarnięta osoba, albo po prostu fejk... Okej ktoś powie, że na Instagramie też są loginy... tylko mam wrażenie, że tam loginy mają zachowaną jakąś odrobinę powagi i nikt nie wpisuje tam głupot. Moim zdaniem błędem jest też to, że ktoś może sobie zmieniać loginy. Na Fotka jest według mnie za dużo anonimowości i za mało powagi... Dlatego wiele osób ma zapewne wrażenie, że panuje tutaj głupota.
[Pomysłomat] Login na fotka.pl strona 1 z 2
Fotka to portal dla młodzieży 'szkolnej', a nie dla emerytów z zasadami i zakorzenionymi tradycjami, zatem kto ma login 'fajny' ten jest cool i to się nie zmieni.
No chyba, że ktoś woli by jego login był taki, jak cyferki ze sklepowej półki z towarem:
www.fotka.pl/id/184820482734
Wybór jest chyba prosty jaką opcję ludzie wybiorą :)
Zatem jestem na nie.
Jak są wulgarne, obraźliwe, to ja rozumiem ze się zabrania, ale czy ktoś ma wąski mietek, czy Ciasnadziunia69, to co kogo obchodzi to ze innym sie nie podoba, i czy ma ochotę ktos z nimi rozmawiać, nie róbcie z fotki jakiegoś ośrodka resocjalizacyjnego, większość pomysłów na tym dziale to istny cyrk, chyba tylko 2 tematy były w miare sensowne, chcecie tworzyć jakieś nowe regulaminy, albo powracać do tego co kiedyś było. eh...
nie ma to jak oceniać ludzi po loginie. kiedyś wołali na takich "dzieci neo"
nie wiem co wy macie do loginów
jak dziewczyna ma login chętna to loginem kusi
jak ma login mówiący że lubi sex to co w tym złego
jak ma napisane joint to niech sobie loginem mówi co lubi
a przenosząc loginy do świata gier
pomyśl sobie że dorośli poważni ludzie z którymi gadałem na ts latają z nickami
nie umie szczelać
błagam nie bij mnie
mam 2 z matmy
mówiła że ma 18
jaja tabalugi
wymasowana pokrzywa
ktoś chce zabawne nicki to je zrobi czemu na fotce mamy kogoś zmuszać do zmiany nicku
póki nick nie jest za ostry niech sobie będzie
Nicki to nie zawsze musi być nasze imie i przezwisko. Są też po to by wyrazić nasze wewnętrzne ja lub nas rozśmieszyć. Nie musimy ich lubić bo realnie też takich samych ludzi może nie lubimy.
I na koniec dodam tylko że w tym pomyśle nie było pomysłu tylko żalenie się na nicki. Gratuluję rekordowych minusów :D