arturro91
arturro91
  11 stycznia 2015 (pierwszy post)

No właśnie... Zastanawia mnie to, jak wy odbieracie nazwy loginów/ nazwy profili. Według mnie sporo osób robi sobie z tego po prostu żarty i ustawia sobie login typu królgimbazy, joint728 albo seksowna525 i mi osobiście nie chce się nawet z takimi osobami rozmawiać, bo mam wrażenie, że to po prostu dzieci albo jakaś nieogarnięta osoba, albo po prostu fejk... Okej ktoś powie, że na Instagramie też są loginy... tylko mam wrażenie, że tam loginy mają zachowaną jakąś odrobinę powagi i nikt nie wpisuje tam głupot. Moim zdaniem błędem jest też to, że ktoś może sobie zmieniać loginy. Na Fotka jest według mnie za dużo anonimowości i za mało powagi... Dlatego wiele osób ma zapewne wrażenie, że panuje tutaj głupota.

Bezsennny
Bezsennny
  22 stycznia 2015

podpisuje sie pod tym

BuziajMnieWusta
BuziajMnieWusta
  22 stycznia 2015

Fotka to portal dla młodzieży 'szkolnej', a nie dla emerytów z zasadami i zakorzenionymi tradycjami, zatem kto ma login 'fajny' ten jest cool i to się nie zmieni.

No chyba, że ktoś woli by jego login był taki, jak cyferki ze sklepowej półki z towarem:
www.fotka.pl/id/184820482734

Wybór jest chyba prosty jaką opcję ludzie wybiorą :)
Zatem jestem na nie.

CharlieHebdo
CharlieHebdo
  22 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: jak cyferki ze sklepowej półki z towarem:

Powinni dawać nam numery ewidencyjne, jak w Auschwitz-Birkenau
Endorfina
Endorfina
  22 stycznia 2015

Jak są wulgarne, obraźliwe, to ja rozumiem ze się zabrania, ale czy ktoś ma wąski mietek, czy Ciasnadziunia69, to co kogo obchodzi to ze innym sie nie podoba, i czy ma ochotę ktos z nimi rozmawiać, nie róbcie z fotki jakiegoś ośrodka resocjalizacyjnego, większość pomysłów na tym dziale to istny cyrk, chyba tylko 2 tematy były w miare sensowne, chcecie tworzyć jakieś nowe regulaminy, albo powracać do tego co kiedyś było. eh...

KMKL
KMKL
  22 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Zastanawia mnie to, jak wy odbieracie nazwy loginów/ nazwy profili. Według mnie sporo osób robi sobie z tego po prostu żarty i ustawia sobie login typu królgimbazy, joint728 albo seksowna525 i mi osobiście nie chce się nawet z takimi osobami rozmawiać

nie ma to jak oceniać ludzi po loginie. kiedyś wołali na takich "dzieci neo"
CharlieHebdo
CharlieHebdo
  22 stycznia 2015

Jeszcze nigdy nie widziałem tyle minusów d83dde31

Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  23 stycznia 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeszcze nigdy nie widziałem tyle minusów

Coś im się popsuło w tym dziale, na autora tego tematu można wielokrotnie oddać głos, a przy niektórych postach nie ma w ogóle łapek i nie można oddać głosu.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Rosiczka
Rosiczka
  23 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Powinni dawać nam numery ewidencyjne, jak w Auschwitz-Birkenau

O to, to, to.
Sniek
Sniek
  23 stycznia 2015

i jeszcze kartę stałego klienta

GRADEK83
GRADEK83
  23 stycznia 2015

Paszport Polsatu XD

krzysiiu
krzysiiu
  25 stycznia 2015

to ich decyzja :) kazdy sobie może dawać jaki chce login byle aby nie były tam przekleństwa

AIeksandra
AIeksandra
  25 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: na Instagramie też są loginy... tylko mam wrażenie, że tam loginy mają zachowaną jakąś odrobinę powagi
A wiesz dlaczego tak jest? Bo osobie z byle jakim nickiem- nikt nie zaserwuje follow. Kontynuując temat Insta..
Konto usunięte
Konto usunięte: nikt nie wpisuje tam głupot.
Napotkałam się na mnóstwo kont z nazwami które nie mają w ogóle sensu, bądź są napisane dla żartu. Temat Insta zostaw lepiej w spokoju, bo masz marne obeznanie w nim. d83dde09
Konto usunięte
Konto usunięte: Według mnie sporo osób robi sobie z tego po prostu żarty i ustawia sobie login typu królgimbazy, joint728 albo seksowna525
Wiele normalnych loginów jest zajętych przez osoby które nie zaglądają tutaj od lat.. Dlatego ludzie zakładają sobie teraz konta o byle jakiej nazwie. Fotka.Team powinni regularnie zwalniać nicki z kont, na które nikt się nie loguje- chociaż jeśli ktoś potrafi ruszyć główką to napisze do FT o zwolnienie loginu we własnym zakresie interesów... ;)
AlterEgo995
AlterEgo995
  28 stycznia 2015

od dłuższego czasu na fotce panuje już gimbaza

ZientulaEXP
Reputacja: -11 | BluzgometrTM: 5
ZientulaEXP
  29 stycznia 2015

nie wiem co wy macie do loginów
jak dziewczyna ma login chętna to loginem kusi
jak ma login mówiący że lubi sex to co w tym złego
jak ma napisane joint to niech sobie loginem mówi co lubi

a przenosząc loginy do świata gier
pomyśl sobie że dorośli poważni ludzie z którymi gadałem na ts latają z nickami
nie umie szczelać
błagam nie bij mnie
mam 2 z matmy
mówiła że ma 18
jaja tabalugi
wymasowana pokrzywa

ktoś chce zabawne nicki to je zrobi czemu na fotce mamy kogoś zmuszać do zmiany nicku
póki nick nie jest za ostry niech sobie będzie

Nicki to nie zawsze musi być nasze imie i przezwisko. Są też po to by wyrazić nasze wewnętrzne ja lub nas rozśmieszyć. Nie musimy ich lubić bo realnie też takich samych ludzi może nie lubimy.

I na koniec dodam tylko że w tym pomyśle nie było pomysłu tylko żalenie się na nicki. Gratuluję rekordowych minusów :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.