arturro91
arturro91
  10 stycznia 2015 (pierwszy post)

Proponuje wprowadzenie filtrowania wieku i lokalizacji czatujących osób. Myślę, że dla wielu osób uciążliwe jest zjeżdżanie na sam dół 300-osobowej listy na czacie i sprawdzanie, czy dana osoba jest z naszej okolicy ;)
Wpadłem też na pomysł, żeby umożliwić zapraszanie osób czatujących albo swoich znajomych/ nieznajomych do własnego pokoju. Zauważyłem, że w pokojach, które tworzą użytkownicy czatu, praktycznie zawsze są pustki ;)
Kolejna rzecz to linkowanie na czacie. Sporo osób rozpoczyna z kimś rozmowę na czacie tylko po to, żeby wysłać komuś link z Facebooka. Wiele osób po prostu takie wiadomości ignoruje, ale myślę, że warto byłoby wprowadzić opcję włączenia/wyłączenia otrzymywania linków od osób na czacie.
Bardzo mało osób korzysta też z tych minek/emotikonów na czacie. Powinniście wprowadzić zamianę znaku :) na emotkę jak na gadu gadu, czy facebooku ;)

beq
beq
  13 stycznia 2015

Dodał bym :d ikonke społeczności :D Facebooka przy nicku

CharlieHebdo
CharlieHebdo
  13 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: i lokalizacji czatujących osób

dobre, po tym można zlokalizować delikwenta i dać mu wpi*** jak coś zle napisze. d83ddc4d Popieramd83dde12
arturro91
arturro91
  13 stycznia 2015

Serio ? Teraz mozesz wpisać miasto na profilu czy nazwisko, ale NIE MUSISZ... Logiczne że wrażliwe dane mogą być udostępniane wyłącznie za Twoja zgoda. Mam wrażenie że większość ludzi tu ma zacofane myślenie ...To, że ktoś nie napisze o jakiejs oczywistości, to nie znaczy, że o tym nie wie...

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.