arturro91
arturro91
  9 stycznia 2015 (pierwszy post)

Uważam, że fajnym pomysłem byłoby zainstalowanie na czacie wyszukiwarki youtube, żeby dwie czatujące ze sobą osoby mogły posłuchać podczas rozmowy wspólnie muzyki albo obejrzeć jakiś film z youtube d83dde0a

Endorfina
Endorfina
  9 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Uważam, że fajnym pomysłem byłoby zainstalowanie na czacie wyszukiwarki youtube, żeby dwie czatujące ze sobą osoby mogły posłuchać podczas rozmowy wspólnie muzyki albo obejrzeć jakiś film z youtube

Nie przejdzie, były już nawet radia i Dj-e co prowadziły transmisję, nie cieszyły sie popularnością zbyt dużą, z tym byłoby podobnie, na ... "insta Synch" możesz wspólnie ogladać filmy i słuchać muzyki z YT dodacie zakładkę jak bedziecie na czacie fotkowym i razem możecie na czaciku pisać, słuchać i dodawać sobie możecie kogo chcecie do słuchania.
arturro91
arturro91
  9 stycznia 2015
Endorfina
Endorfina: możesz wspólnie ogladać filmy i słuchać muzyki z YT dodacie zakładkę jak bedziecie na czacie fotkowym i razem możecie na czaciku pisać, słuchać i dodawać sobie możecie kogo chcecie do słuchania.

No i to byłoby ekstra. Przynajmniej coś by się działo podczas rozmowy i na pewno byłoby sympatycznie ;)
Kombatant
Kombatant
  9 stycznia 2015

Ta, proponuje jeszcze zeby nie odchodzac od czata mogli pojsc razem i sie wysrac

arturro91
arturro91
  9 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Ta, proponuje jeszcze zeby nie odchodzac od czata mogli pojsc razem i sie wysrac

Sam coś zaproponuj ciekawego...Jak chcesz zamulać to zawsze pozostaje Ci ten nędzny facebook.
Kombatant
Kombatant
  9 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Sam coś zaproponuj ciekawego

Zamknąć czat :ziober2:
arturro91
arturro91
  9 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Zamknąć czat

No najlepiej d83dde0a
Psyko
Psyko
  9 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Uważam, że fajnym pomysłem byłoby zainstalowanie na czacie wyszukiwarki YouTube, żeby dwie czatujące ze sobą osoby mogły posłuchać podczas rozmowy wspólnie muzyki

no tak nie na czacie nie tam patologia . że Fotka podchodziła do tego co , B było wcześniej dodaj dźwięk na profilku no wtedy było 30 sekun muzyczki ;]
FT powrzucacie to tej opcji ;[]
Endorfina
Endorfina
  9 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: no tak nie na czacie nie tam patologia . że Fotka.pl podchodziła do tego co , B było wcześniej dodaj dźwięk na profilku no wtedy było 30 sekun muzyczki ;] FT powrzucacie to tej opcji ;[]

co ty w ogóle tu tworzysz? Ja wiem, że ludzie są inni czasem, ale ty lepiej nic nie pisz, bo tego żaden translator nie ogarnie.
arturro91
arturro91
  9 stycznia 2015
Endorfina
Endorfina: co ty w ogóle tu tworzysz? Ja wiem, że ludzie są inni czasem, ale ty lepiej nic nie pisz, bo tego żaden translator nie ogarnie.

xD
Psyko
Psyko
  9 stycznia 2015
Endorfina
Endorfina: ogarnie.

sama ogarnia czytaj że z rozumieniem posty dziewczynko i nie pisz takie bez sen psty :swir:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.