Uważam, że fajnym pomysłem byłoby zainstalowanie na czacie wyszukiwarki youtube, żeby dwie czatujące ze sobą osoby mogły posłuchać podczas rozmowy wspólnie muzyki albo obejrzeć jakiś film z youtube
lista tematów
[Pomysłomat] Możliwość słuchania wspólnie muzyki
Konto usunięte: Uważam, że fajnym pomysłem byłoby zainstalowanie na czacie wyszukiwarki youtube, żeby dwie czatujące ze sobą osoby mogły posłuchać podczas rozmowy wspólnie muzyki albo obejrzeć jakiś film z youtube
Nie przejdzie, były już nawet radia i Dj-e co prowadziły transmisję, nie cieszyły sie popularnością zbyt dużą, z tym byłoby podobnie, na ... "insta Synch" możesz wspólnie ogladać filmy i słuchać muzyki z YT dodacie zakładkę jak bedziecie na czacie fotkowym i razem możecie na czaciku pisać, słuchać i dodawać sobie możecie kogo chcecie do słuchania.
Endorfina: możesz wspólnie ogladać filmy i słuchać muzyki z YT dodacie zakładkę jak bedziecie na czacie fotkowym i razem możecie na czaciku pisać, słuchać i dodawać sobie możecie kogo chcecie do słuchania.
No i to byłoby ekstra. Przynajmniej coś by się działo podczas rozmowy i na pewno byłoby sympatycznie ;)
Konto usunięte: Uważam, że fajnym pomysłem byłoby zainstalowanie na czacie wyszukiwarki YouTube, żeby dwie czatujące ze sobą osoby mogły posłuchać podczas rozmowy wspólnie muzyki
no tak nie na czacie nie tam patologia . że Fotka podchodziła do tego co , B było wcześniej dodaj dźwięk na profilku no wtedy było 30 sekun muzyczki ;]
FT powrzucacie to tej opcji ;[]
Konto usunięte: no tak nie na czacie nie tam patologia . że Fotka.pl podchodziła do tego co , B było wcześniej dodaj dźwięk na profilku no wtedy było 30 sekun muzyczki ;]
FT powrzucacie to tej opcji ;[]
co ty w ogóle tu tworzysz? Ja wiem, że ludzie są inni czasem, ale ty lepiej nic nie pisz, bo tego żaden translator nie ogarnie.