Phoenix91
Phoenix91
  9 stycznia 2015 (pierwszy post)

Jak w temacie, dodałbym funkcję wysłanie uśmiechu, zaczepkę lub możliwość kliknięcia "podobasz mi się" moglibyśmy zwracać w ten sposób uwagę drugiej osoby. Jednocześnie zdaje sobie sprawę, że istnieje już ocena tak/nie, to jest dobra sprawa ale to jest ocenianie ludzi bez poznania ich bliżej. A uśmiech czy zaczepka jest neutralna.

KarmeIove
KarmeIove
  9 stycznia 2015

to jak na badoo ;x

Psyko
Psyko
  9 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: zaczepkę

Zaczepka była hohoh dawno na tym portalu "POPIRAMA TA FUKCJA MOGŁA BY POwróCIĆ"
Ezri1986
Ezri1986
  10 stycznia 2015

Dla mnie byłaby to ciekawa odmiana, ale pewnie dlatego, że nie załapałam się na moment, kiedy podobna funkcja tu była. Hmm, Z drugiej strony, zawsze można przecież dac ocenę, TAK danej osobie czy napisać - efekt będzie podobny.

tommy332
tommy332
  11 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak w temacie, dodałbym funkcję wysłanie uśmiechu, zaczepkę lub możliwość kliknięcia "podobasz mi się" moglibyśmy zwracać w ten sposób uwagę drugiej osoby. Jednocześnie zdaje sobie sprawę, że istnieje już ocena tak/nie, to jest dobra sprawa ale to jest ocenianie ludzi bez poznania ich bliżej. A uśmiech czy zaczepka jest neutralna.

ale do czego to miałoby się przydać?? masz już serduszko, a zawsze możesz napisać do tej osoby tak jak Ezri wspomniał w poście wyżej.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.