Witam,,pytanie... dlaczego nie moge wysylac wiadomosci priva. Pozdr.A
lista tematów
Wiadomosci ,,wysylanie
Owad: Prawdo podobnie wykorzystałeś dzienny limit 200 możliwości rozpoczęcia nowych rozmów, po północy dostaniesz nową pule.
Już jest ok? Z tego co widzę udało się rozpocząć nowe konwersacje.
Po wykupieniu Gwiazdy czasem jest wymagane wylogowanie i zalogowanie ponowne żeby się wszytko odblokowało.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Wprowadzony limit ma swoje uzasadnie.
Dzieki niemu uzytkownik moze skupic sie na kontynuowaniu i rozwijaniu juz rozpoczetych konwersacji.
Ciezko byloby pisac z wieksza iloscia niz 200 osob na raz ;)
Pamietaj takze o tym, ze rozpoczete juz konwersacje mozesz prowadzic bez limitu ;)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
gregbond: Owad: Prawdo podobnie wykorzystałeś dzienny limit 200 możliwości rozpoczęcia nowych rozmów, po północy dostaniesz nową pule. To nie to, tym razem. Maxiomaximus: ,pytanie... dlaczego nie moge wysylac wiadomosci priva. Pozdr.A
Już jest ok? Z tego co widzę udało się rozpocząć nowe konwersacje.
Po wykupieniu Gwiazdy czasem jest wymagane wylogowanie i zalogowanie ponowne żeby się wszytko odblokowało.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Dlaczego przy ikonie wiadomości jest numer 1 a nie mam żadnych nieodebranych wiadomości i nie da się tego usunąć ?
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"