Witam serdecznie!
Na samym poczatku chcialbym wszystkim zyczyc Wesolych Swiat i szczesliwego 2019! : D
Teraz przejdzmy do tak zwanego "Bolu przedluzenia plecow...". Czy slusznie tak to nazwac? Czy jednak nie? Zdecydujcie sami...
Prosilbym ADMINISTRACJE SERWISU o zajecie oficjalnego stanowiska w tej sprawie...
Forum Fotka - Nowości i komunikaty, wasze pytania, propozycje, skargi
Administrator @mark po uprzednim zgloszeniu sprawy do Moderatorow Globalnych, po zgloszeniu sprawy bezposrednio do niego (ADMINISTRATORA), wyslal mnie do Help Desku... Postanowilem jednak wpisac cos tutaj. Moze tez byliscie w podobnej sytuacji?
Dzis zablokowano mi dostep do CZATU za rzekoma obraze MODERATORA na PRIV (Wiadomosc prywatna)
W powodze jaki mam w powiadomieniach widnieje jednak "Wprowadzanie niemilej atmosfery" (Ustalilem juz z MG @Ariel, ze powod blokady jest nieprawidlowy. Powod nadania blokady nie zostal zmieniony).
Mysle, ze znajdzie sie spora grupka osob, ktora byla lub nawet jest w takiej samej sytuacji jak ja teraz.
Moim zdaniem na fotka.com lamane sa prawa konsumenta, nie wspomne juz o wolnosci slowa i chorej cenzurze jaka ma tu miejsce... Serwis prowadzi sie wg. podwojnych standardow, obowiazuje tu wiele niepisanych zasad wewnetrznych i Uzytkownicy sa blokowani wg. "Widzi mi sie" moderatorow. Jezeli myslicie podobnie lub mieliscie taki sam problem - DAJCIE ZNAC!
Serwis znacznie stracil na popularnosci, kazdy ze stalych bywalcow pewnie to zauwazyl. Co za tym idzie, Administracja i Moderacja na tym ucierpiala. Pytanie DO WAS - Czy waszym zdaniem Administracja naduzywa zwyczajnie "MOCY"? Moim zdaniem tak!
Wykupujemy pakiet PREMIUM, czesto zagladamy tu w celach ROZRYWKOWYCH. Moderatorzy powinni dbac o nasze bezpieczenstwo w sieci. Czesto jednak jest tak, ze utrudniaja nam zwyczajnie ZABAWE, wcinaja sie w prowadzone rozmowy lub narzucaja sie. Czasami nawet ATAKUJA pisemnie uzytkownikow bez konkretnych powodow co moim zdaniem jest calkowicie NIEDOPUSZCZALNE.
W momencie, w ktorym konkretnie i GRZECZNIE pisze na PW do moderatora po otrzymaniu blokady, proszac o uzasadnienie lub jakikolwiek argument przemawiajacy na ich korzysc - ZOSTAJE IGNOROWANY! Pomimo tego, ze wykupuje stale pakiet PREMIUM. To samo tyczy sie Moderatorow Globalnych, o ktorych wlasnie dzis bedzie tutaj mowa.
Przejdzmy do sedna sprawy..
Temat rzeka - WIADOMOSCI PRYWATNE. Jak to w koncu jest z tymi wiadomosciami?
To w sumie pierwszy temat, jaki chcialbym omowic. Wikipedia mowi jasno i wyraznie, ze wiadomosc prywatna, to wiadomosc, w ktorej uczestnicza 2 osoby (Priv na czacie tak wlasnie dziala, PW na fotka.com takze...) Moderator Globalny @Ariel twierdzi jednak, ze jest inaczej! PYTANIE NAJWAZNIEJSZE, JEZELI MODERATOR @Ariel TWIERDZI, ZE PRIV NA CZACIE TO NIE WIADOMOSC PRYWATNA, CZY FOTKA.COM PROWADZI ZAPISKI TYCH ROZMOW???
Jak to w koncu jest z tymi tajemniczymi PW/ PRIV?
Jezeli ustalimy cos w temacie, to przejdziemy do "Bolu przedluzenia plecow Vol.2"
Cheers
lista tematów
OFICJALNA SKARGA, WYJASNIENIA??? strona 4 z 4
Czy nie można zrobić dodatkowej funkcji dla tych którzy obrażają innych by zgłaszać daną osobę do moderatora ?
Effcia: Czy nie można zrobić dodatkowej funkcji dla tych którzy obrażają innych by zgłaszać daną osobę do moderatora ?
Na każdym profilu jest przycisk zgłos naruszenie regulaminu. Jesli trafiasz na taką osobę śmiało możesz zglosić ją ten sposob.
Zawsze tez możesz wysłać PW bezpośrednio do FP: https://fotka.com/przyjaciele , lub FT za posrednictwem formularza KONTAKT'u: https://fotka.com/kontakt
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)