Witam.
Może mi ktoś wyjaśnić jak to możliwe, że przy niektórych profilach pokazuje, że zagłosowałem na NIE?
A ja nigdy nie głosuję na NIE. po prostu pomijam profil ;)
Więc jak to możliwe?
lista tematów
Wybór na TAK lub NIE.
Korzystałeś kiedyś/korzystasz z Aplikacji (FOTKA) ?
Na Aplikacji nie chwila uwagi przejechaniem palcem i decyzja może być oddana na TAK/NIE i użytkownik nie mam nawet świadomości że decyzję odwał. Może być tak że teraz korzystasz z PC i przeglądasz profile i widzisz tam właśnie przez ciebie oddane niechciane decyzję.
Ciężko stwierdzić to, może jednak klikałeś na (NIE) i zapomniałeś o tym lub jest jakiś błąd związany z Decyzjami.
HardStyle
Korzystam z tableta. I głosy na NIE trafiają się na profilach, które widzę pierwszy raz, więc niemożliwe żebym oddał głos nawet przypadkowo.
No to pozostaje mi tylko cofać wybory gdy na takie trafię :/
WhiteRaven84: I głosy na NIE trafiają się na profilach, które widzę pierwszy raz, więc niemożliwe żebym oddał głos nawet przypadkowo.
Pozostaje ci napisanie do Administracji: https://fotka.com/kontakt#formularz w wiadomości (podaj konta o jakich mówisz) oni sprawdzą czy faktycznie oddawałeś decyzję na (NIE) na te profile lub podadzą jakiś inny powód tego. Może faktycznie jest jakiś Problem tego.
Pamiętaj, masz tylko dzienny limit 10 cofnięć decyzji.
HardStyle