Od kiedy Fotka to Roksa? strona 2 z 2
Rozumiem z czym powiązana ironia i ja tam się zgadzam, bo wiadomo że męskie zdjęcia będą usuwane jako nieregulaminowe i niesmaczne, a żeńskie ze sznurkiem już nie. Niby dyskryminacja.
Ale muszą być granice dobrego smaku.
Na plaży często się widzi kobiety w stringach, ale mężczyzn jeszcze nie widziałam. :D
Odpowiedź brzmi : NIE WOLNO.W razie gdybyś się Fradar zdecydował to moje pw otwarte na takie propozycje.
Szczeryjakschetyna czego mnie straszysz co? Masz szczęście, że Pani Jestemwczorajsza tu jest to oszczędzę Cie tym razem.
Dobry wieczór,
żadne zdjęcie widniejące na portalu Fotka.com i wymagające usunięcia nie jest kasowane jako "niesmaczne".
O rodzaj zamieszczanych materiałów - zgodność dodawanych fotek z obowiązującymi zasadami dba szereg odpowiednio dobranych osób z uprawnieniami do tego rodzaju zajęcia. Nie są to maszyny, a ludzie i czasem zdaży się fotka naruszająca regulamin - taką można zgłosić do sprawdzenia.
Spokojnej nocy życzę :-)
Dupskami świecą na profilach wstawiają penisy na profilowych i nic bez echa to nie jest zakazane jak widać a ja za wstawienie samolotu otoczonego flarami w kształcie anioła dostałam bana na wstawianie zdjęć i zdjęcie zostało usunięte 😂😂i gdzie tu logika i sprawiedliwość 😠😠😠
Zarówno penisy jak i zdjęcia pożyczone z internetu są zabronione i kasowane. Taka to sprawiedliwość. Można natomiast mieć zdjęcia w stroju kąpielowym na plaży lub w nawet w bieliźnie w domu o ile nie widać miejsc intymnych.