lista tematów
fałszywe konta
W takich przydatkach najlepiej napisać bezpośrednio do FP: https://fotka.com/przyjaciele#fotka_przyjaciele zgłosić dany profil na PW, szybsza będzie reakcja na zgłoszenie. Możesz również Zgłoś Naruszenie na profilu poprzez " button " ale może trochę dłużej to potrwać.
Zależy jak zgłaszałeś i do jakich moderatorów, każdy moderator pełni inne funkcje.
HardStyle
Ja tu widuje, co najwyzej kobiety
Jesli zas masz zastrzezenia, co do autentycznosci osoby znajdujacej sie na zdjeciu zawsze mozesz uzyc przycisku 'zglos naruszenie regulaminu' znajdujacegosie na kazdym profilu, lub wyslac PW do kogos z FP z prosba o sprawdzenie danego konta :).
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Konto usunięte: B●●●●●●●¤3 to konto fałszywe proszę o usunięcie. Zdjęcie ma z Google z obrazy ściągnięte te zdjęcie jest kilka dobrych lat. Osoba się podszywa za kogoś innego
Nie podaje się także również nazwa profili.
HardStyle
BujajacaWoblokachh: Jesli zas masz zastrzezenia, co do autentycznosci osoby znajdujacej sie na zdjeciu zawsze mozesz uzyc przycisku 'zglos naruszenie regulaminu' znajdujacegosie na kazdym profilu, lub wyslac PW do kogos z FP z prosba o sprawdzenie danego konta :).
Zacytuje reszcze raz jeśli jest problem z czytaniem wyżej napisanych postów.
Nie podajemy loginów innych użytkowników na forum.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.