Jaki jest fenomen dodawania obcych ludzi do znajomych? Czy daje to mozliwosc "darmowego" napisania do takiej osoby gdy przyjmie zaproszenie?
lista tematów
Pytanko techniczne
Z mojego punktu widzenia żaden. Ale jak ktoś lubi kolekcjonować znajomych i chwaląc się nimi komuś może to jest ten " fenomen"
Niestety nie daje to możliwości darmowego napisania do danych osób bez Pakietu Gwiazda.
HardStyle
Jesteś tego pewien?
Zaakceptowanie zaproszenia do znajomych powinno otwierać możliwość pierwszego rozpoczęcia rozmowy, a w przypadku dodania do ulubionych i dana osoba też to zrobi automatycznie zmieni relacje na znajomi i też da możliwość zagadania.
Zaakceptowanie zaproszenia do znajomych powinno otwierać możliwość pierwszego rozpoczęcia rozmowy, a w przypadku dodania do ulubionych i dana osoba też to zrobi automatycznie zmieni relacje na znajomi i też da możliwość zagadania.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Tylko tak to napisałeś jakbyś był pewien i mącisz sam zwątpiłem czy działa odblokowywanie PW, od tak użytkownicy nie proszą o przyjęcie do znajomych, wiedzą że to otwiera zagadanie na PW. Sam pomyśl masz znajomego tutaj na fotce a żeby z nim pogadać to musisz opuścisz serwis :D Celowo Fotka odblokowuje, tak samo do moderatorów i FT.
Jak nie jesteś pewien czegość jak działa to napisz to w swojej wypowiedzi używając np. chyba, powinno, raczej itd. a unikniesz bana, a teraz na ile chcesz bana za wprowadzanie w błąd? lub sam się zbanuj :p
Potem wychodzi że fotka tylko kasę i kasę chce, jak odblokowują czy to poprzez odwzajemnione Tak i relacje znajomi.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
gregbond: Jak nie jesteś pewien czegość jak działa to napisz to w swojej wypowiedzi używając np. chyba, powinno, raczej itd
Dobrze zapamiętam na przyszłość. Tak napisałem bo byłem pewny że nie ma takiej możliwość, masz rację może się pospieszyłem z tym i mogłem pierw sprawdzić to osobiście. Zrób jak uważasz :)
HardStyle